I Liverpulu jasno? Ovo je sledeći posao Jirgena Klopa?

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Liverpulu jasno? Ovo je sledeći posao Jirgena Klopa?

Ništa od ostanka, navodno Klop ima vrlo jasne namere...

Jirgen Klop je navodno još jednom odbio Liverpul, ostaće do 2021. ali ne želi da produži ugovor.

U klubu su zabrinuti, posle renesanse sa nemačkim stručnjakom koji je već četiri godine na čelu Redsa, krunisao je sjajan rad titulom prvaka Evrope.

Sa druge strane, čeka se i dalje titula koja nedostaje trideset godina, fantastičan niz od sedam pobeda na startu pokazuje da bi Liverpul mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prekine čekanje ove sezone, na +5 su u odnosu na Siti.

Klop je nedavno izjavio da će zbog lošeg vremena napustiti "Enfild" i Englesku, ali je pojasnio kasnije da se šalio, međutim ponovio je da planira da 2021. uzme odmor.

Nemački mediji tvrde da je redosled koraka poznat. On će odmarati sezonu, napuniti baterije i na početku 2022. posle SP u Kataru preuzeti Nemačku.

Jogi Lev ima zadatak da kroz sledeći EP ciklus i Mundijal spremi novu generaciju i on je već počeo sa podmlađivanjem "Pancera" kako bi nasledniku ostavio novi tim, tačnije već spremnu ekipu.

Prema zamisli nemačkog saveza, sledeći u nizu je Klop koji ne krije ambiciju da vidi nemački nacionalni tim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.