I DALJE SKRIVA SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT: Gde je i šta radi Milorad Čavić

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2019, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DALJE SKRIVA SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT: Gde je i šta radi Milorad Čavić

Ne pojavljuje se u javnosti.

Milorad Čavić jedan je od naših najtrofejnijih plivača i jedan od omiljenih sportista. Kad god se pomene njegovo ime, svi se sete Olimpijskih igara 2008. godine u Pekingu i čuvenog finala na 100 metara leptir stilom, kada je pobeda dodeljena Majklu Felpsu iako je Čavić bio brži i zaslužio zlato. Iako se i dalje bavi plivanjem, naš proslavljeni sportista profesionalnu karijeru prekinuo je 2012. godine, a ubrzo nakon toga odselio se iz Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vratio u rodnu Ameriku. Danas Milorad živi u Americi, sa svojim sinom Maksimom, kojeg je dobio 2016. godine, i izabranicom koju nije predstavljao javnosti. Po povlačenju iz profesionalnog sveta sporta, Milorad je vodio školu plivanja u Kragujevcu, ali je ubrzo odustao, zbog kako je naveo, "nerazumevanja grada i države". Milorad nikada nije eksponirao privatni život, ali njegova najpoznatija veza bila je sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo. Iako su imali razne nesulgasice u vezi, zbog čega su često raskidali i mirili se, Čavić je jednom prilikom otkrio da je u dobrim odnosima sa bivšom devojkom.

On je u jednom intervjuu istakao da je čestitao Ivani rođenje sina Boška, kao i da poznaje njenog dečka, sada supruga, Ognjena Kajganića.

- Ivana i njena porodica su bili uz mene uvek. Zbližili smo se i dalje se viđamo kad god možemo. Zauvek će mi biti bliski - izjavio je jednom prilikom Milorad.

Don't know much about football, but I'm grillin tonight pulling for LSU at the draft

A post shared by Milorad Cavic (@milorad_cavic) on Apr 25, 2019 at 7:42pm PDT

Nakon toga proslavljenog sportistu spajali su sa mnogim lepoticama, međutim on nije javno komentarisao svoje nove veze. Mediji su pisali da je u vezi sa kreatorkom Marinom Milovanović, a jednom prilikom je viđen i na njenoj reviji u prvom redu.

Takođe, mediji su svojevremeno uslikali Čavića sa koleginicom, plivačicom Miroslavom Najdanovski. Njih dvoje su primećeni kako zajedno ručaju u jednom beogradskom restoranu gde su osim zaljubljenih pogleda delili i hranu iz istih tanjira, ne skrivajući se od pogleda znatiželjnika, što je dodatno podgrejalo priče o njihovoj romansi. Nakon toga Milorad nikada više nije eksponirao javni život, niti govorio o njemu. 2016. godine njegove fanove obradovala je vest da je plivač dobio sina Maksima. Milorad nikada nije javnosti predstavio Maksimovu mamu, ali se redovno hvali na društvenim mrežama koliko sin liči na njega.

Na Instagramu rado deli i fotografije iz bazena, pošto plivanje nikada nije napustio do kraja, ali i objave kako provodi vreme u Americi. Ipak ono što je mnogima zapalo za oko jeste da Čavić nema ni jednu fotografiju sa svojom izabranicom, pa nije poznato da li je i dalje u skladnoj vezi ili je ipak solo.

Its a tremendous pleasure to be able to teach Olympic champion, @chadleclos92, a few new tricks, and an even greater pleasure to learn what makes him tick. (Multiple Pics)

A post shared by Milorad Cavic (@milorad_cavic) on Mar 18, 2017 at 10:11am PDT

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Matić, supruga srpskog reprezentativca Nemanje Matića.

Hi🙋‍♀️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Oct 3, 2018 at 1:17pm PDT

#united4unicef #withmylove ❤️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 16, 2017 at 10:11am PST

🙋😻🌸😊👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 25, 2015 at 8:26am PST

🍀

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on May 19, 2019 at 7:36am PDT

✌🏼️👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Aug 15, 2016 at 3:07pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.