Humanitarni tiket u podne: Žika Nikolić Šarenica tipuje za NURDOR

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Žika Nikolić Šarenica tipuje za NURDOR

Poznati voditelj Žikine Šarenice odigrao je keca na Viljareal!

Dragi naši čitaoci i igrači kladionice MOZZART, danas ćemo u Humanitarnom  listiću u podne ugostiti televizijskog voditelja Živorada Nikolića, popularnog Žiku Šarenicu koji je prilično upoznat sa društveno odgovornim radom kompanije MOZZART.

Pored Humanitarnog tiketa naša kompanija donira i sponzoriše paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, džudiste, košarkaše…Kad smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kod košarke MOZZART je obnovio 50 košarkaških terena širom Srbije, poslednji obnovljeni teren je čuveno čačansko Želovo igralište, a plan je da naša kompanija u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovi još toliko terena. Na pola smo puta.

Potom, MOZZART je naslovni sponzor KLS lige Srbije, daruje sportsku opremu klubovima iz cele zemlje u akciji “Novi dresovi za nove šampione”. Donira humanitarne fondacije Podrži život i Budi human… naravno da ovo nije sve od našeg društveno odgovornog rada. Tu su bile donacije inkubatora porodilištima širom Srbije u akciji “Bitka za bebe”, potom aparata za ispitivanje sluha kod najmlađih, donacije subotičkoj Kolevci, sponzorstva i donacije Borcu i Železničaru iz Čačka, članstvo u sponzorskom pulu ABA lige, donacije bolesnim pojedincima itd.

Ali da pređemo na dobrotvorni listić koji je sastavio naš poznati voditelj Žika Šarenica.

ODIGRAJ ŽIKIN TIKET

Prva utakmica dolazi iz Rumunije, KLUŽ - FCSB. Derbi jedanaestog kola tamošnjeg šampinata jer se sastaju prvoplasirana i trećeplasirana ekipa. Kluž na poslednjih devet utakmica ima samo jedan poraz, ostalo su trijumfi. Gosti imaju dve poslednje pobede i to bez primljenog gola, 7:0. Istorija međusobnih okršaja glasi 3:12:11 u korist FCSB.

“Da probam sa igrom gol, gol”, kaže za Mozzart Sport Žika Nikolić.

Drugi meč po izboru našeg poznatog gosta dolazi sa Pirineja, VILJAREAL-ESPANJOL. Gosti imaju deficit od dva boda u odnosu na domaće. Viljareal je pobedio u poslednje tri utakmice i to uz gol razliku 9:2. Espanjol je u poslednjoj utakmici bio bolji od Selte, 2:1. Međusobna statistika glasi 14:16:5, a Viljareal je dobio poslednji meč sa Seltom sa 2:0.

Verujem da će Viljareal pobediti i igram jedinicu”.

Žika se na poslednjoj utakmici koju je odabrao za MOZZARTOV plemeniti listić ponovo opredelio da odigra na golove i to gg3+. Škotski Liga Kup, MADERVEL - ABERDIN. Domaći su u seriji od četiri utakmice bez poraza. Serija Aberdina traje još i duže za tri meča. Aberdin je čak 35 puta bio bolji od rivala i u svoju korist je rešio čak četiri podlednja duela, jedan sa čak 7:2.

“Gol, gol, 3+”, zaključio je plemenito tipovanje za MOZZART Nikolić koji će dobitak, ako prođe listić, usmeriti za NURDOR.

Žika Nikolić je rođen prvog dana marta, 1950. godine u selu Jasikovica kod Trstenika. Po obrazovanji je profesor ruskog jezika, oženjen je suprugom Zoranom s kojom ima dve ćerke.

Karijeru je započeo kao profesor, da bi zatim nastavio kao novinar u Vrnjačkim novinama, u radiju Vrnjačka banja, Radio Beogradu, a od 1979. je na RTS-u.

Inače, "Žikina šarenica" jedna je od najdugovečnijih emisija na domaćim televizijama. Emituje se od 2005. godine,

Svake nedelje ide s kraja na kraj Srbije, po 100 učesnika, gostiju, ali nije mu dosadilo.

“Vidite, i nije. Možda bih jedino manje radio. Ali ne bih menjao RTS. Bilo je ponuda, ali recite iskreno, koja televizija može produkcijski ovo da mi pruži? Neki bi da ubiju ovo gde ja dobro stojim, a ne nude ništa novo. Uostalom, navikao sam na RTS”.

Prvi put se zaljubio u srednjoj školi, i ta ljubav je krunisana brakom kada je bio na četvrtoj godini fakulteta. Dve godine posle razvoda, sreo je Zoranu Nedić, na tramvajskoj stanici, a sa njom je i danas u braku. Ima dve ćerke, Ružicu i Katarinu.

*Kvote prikazane u tiketu bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Humanitarni tiket u podne: Andreja Stevanović tipuje za Dom za nezbrinutu decu Mladost

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2017, 11:59

Bek Partizana odigrao dvojku na Monako..Humanitarni tiket u podne nije jedina društveno odgovorna akcija kompanije MOZZART. Da se podsetimo…..Naša kompanija je donirala inkubatore i aparate za ispitivanje sluha kod beba srpskim porodilištima. Potom je sponzor i donator KLS lige Srbije, ABA lige,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.