Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 09:58

Humanitarni tiket u podne: Vladimir Krnjinac tipuje za SOS Dečje selo u Kraljevu

Doskora aktivni fudbaler, kvotom 9,96, pokušava da parira ocu koji je nedavno osvojio 161.200 dinara u MOZZART plemenitom izazovu

Ne, neće biti lako Vladimiru Krnjincu da se proslavi u 1.488. izdanju najdugotrajnije akcije sportskog klađenja u plemenite svrhe. Pritisak sada već bivšem fudbaleru sredine terena ne stvara činjenica po kojoj smo do sada kroz MOZZART plemeniti fond prosledili tačno 15.711.389 dinara, već saznanje da je baš njegov otac poslednji u nizu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najboljih… Slavoljub Krnjinac popunio je listić težak 161.200 dinara, što zanači da se i od sina očekuje mnogo. Kako bilo, igrački rukopis je sličan, jer Vladimir, kao i Slavoljub koriste igre na ishode kako bi došli do prolaznog tipovanja. Dakle, po svemu sudeći, listić bi mogao da bude potencijalno interesantan za kopiranje.

Pre nego što s Vladimirom krenemo u bet analizu, konstatujemo da današnji tiket nosi kvotu 9,96, a da je namenjen SOS Dečjem selu u Kraljevu.

Za početak utakmica KRISTAL PALAS – ČELSI. Gostujući Čelsi ima dobru šansu da zauzme treće mesto. Trenutno je četvrti sa bodom zaostatka za Lesterom koji se sastaje sa Arsenalom, dok se oni sastaju sa nemotivisanim Palasom. Ekipa Roja Hodžsona je poražena na tri prethodne utakmice primila pri tom osam golova bez ijednog postignutog. Čini se da je zadovoljna sa trenutnim razvojem situacije i ostankom u sigurnom delu tabele. Čelsi je dobio sedam od poslednjih osam utakmica, a u poslednjih šest meseci izgubio je samo jedno gostovanje. Dobio je i prethodna četiri odmeravanja sa Palasom, kao i sedam od prethodnih osam na Selhurst Parku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Dupla šansa X2“, koji je sada već daleke 2005. startovao u Obiliću, a zatim prešao u redove smederevskih Oklopnika.

Čizma nas zove na utakmicu LEĆE – LACIO. Leće je izgubilo sve četiri utakmice u nastavku sezone i sada je zajedno sa Brešom i SPAL-om u crvenoj zoni. Lacio je izgubio od Milana i sada zaostaje sedam bodova za vodećim Juventusom. I jedni i drugi imaju problema sa defanzivnim delom igre pa očekujemo golove na obe strane što je inače bio slučaj na pet prethodnih odmeravanja ovih ekipa. Novembarski susret u Rimu Lacio je dobio sa ubedljivih 4:2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Lacio dobija“, jasan je naš današnji gost, a kako i ne bi kada se vidi da je odigrao siguricu za kvotu 1,30.

A, sada Španija, pa pravac na utakmicu VALENSIJA – VALJADOLID. Slepi miševi imaju utakmicu manje, ali i tri boda zaostatka za Sosijedadom koji je poslednji u nizu timova koji se nalaze u evropskoj zoni. Budući da Valjadolid nije dozvolio da izgubi na poslednja četiri meča, te da je u tom periodu na X navukao Levante, Hetafe i Sevilju, treme u redovima Valensije mora da bude. Kako i da ne bude kada su Slepi miševi poraženi od Ejbara, Viljareala, da bi zatim u poslednjem kolu remizirali s Granadom. Uzgred, oni su čak četiri od poslednjih pet utakmica s Valjadolidom terali loptu do X ishoda, što znači da i sada može da bude tvrdo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Jedinica za domaćina“, kaže Vladimir koji je duže vreme dužio dres čačanskih Zebri, odnosno Borca gde mu je otac bio angažovan kao trener čuvara mreže. Istorija je zabeležila obojicu u jednom trenutku. Otac je bio na klupi, a sin na terenu kada su Čačani 2008. igrali Kup UEFA protiv Ajaksa...

Sledi meč polufinala Kupa Poljske, KRAKOVIJA – LEGIJA.  Legija je najjača ekipa Poljske, retko gubi, pa Krakoviji koja je zasigurno fudbalski tanje sastavljena neće biti lako da ispliva iz ove situacije. Kako bilo, kup utakmice su po pravilu neizvesne, ali ne treba zaboraviti da su gosti u poslednja tri navrata međusobne susrete rešavali u svoju korist. Naravno, i sada ih smatramo favoritima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Dupla šansa X2“...

A, sada poslastica za fudbalske sladokusce. Teško je danas odoleti izazovu tipovanja na meč MILAN – JUVENTUS. Dva boda deli Milan od šestog mesta koje vodi u Evropu i na kojem je trenutno Napoli. Juventus je na čelu tabele osam kola pre kraja, a od drugoplasiranog Lacija deli ga sedam bodova. Milan je u prošlom kolu savladao Lacio kao gost sa 3:0, dok je Juve bio ubedljiv protiv Torina (4:1). Stara dama je od Milana poslednji put izgubila 2016, a dva prethodna okršaja ovih rivala završena su bez pobednika (1:1, 0:0).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Ponovo dupla šansa, X2“.

Vladimir Krnjinac, koji je igrao iza lučansku Mladost, FK Trstenik, OFK Beograd, Timok, da bi kopačke o klin okačio i Malom Mokrom Lugu, na poslednjem paru sve karte baca na očekivani ishod utakmice SELTA – ATL. MADRID.  Ne treba Atletiku ništa sem prestiža, pa Selti koja iz poslednja tri kola vuče dva X ishoda sa Barsom i Betisom, na šta treba dodati i vrlo neprijatan, iznenađujući poraz od 5:1 od slabašne Majorke, ne preostaje ništa sem da se brani. Pokušaće Madriđani da se na strani iskupe, odnosno revanširaju Selti za jalovih 0:0 iz septembra prošle godine, te za poraz s poslednjeg gostovanja ovom rivalu iz 2018. godine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram dvojku“, poručuje nam do nedavno aktivni igrač koji je u karijeri zabeležio 113 utakmica u Superligi Srbije, 16 u PLS-u, te dva nastupa u Kupu UEFA, plus četiri u kvalifikacijama za isto takmičenje.

Za kraj, još jedno veliko hvala Vladimiru Krnjincu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Pre nego što se pozdravimo, na njemu je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Krnjinac će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju “Moja nada” iz Nevesinja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,96, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.