Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 11:15

Humanitarni tiket u podne: Tanja Tošić tipuje za lečenje Gavrila Đurđevića

Sedmostruka šampionka Balkana odigrala četiri sigurice

Učesnica današnjeg MOZZARTOVOG “Humanitarnog tiketa” u podne je Tanja Tošić. Reprezentativka Srbije u tekvondou i poslovni sekretar Sportskog saveza Beograda. Ona je sedmostruka šampionka Balkana, dvostruki osvajač petog mesta na Evropskom prvenstvu, a na dva Svetska šampionata u tekvondou, 2016. godine u Peruu i 2014. godine u Meksiku, osvajala je deveto mesto. Tanja je majka dva sina i članica tekvondo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba “Kobra” iz Beograda.

Naša gošća je bila istrajna u odluci da igra “sigurice” za potencijalni dobitak od 39.500, 00 dinara koji usmerava za lečenje Gavrila Đurđevića.

Prve dve utakmice dolaze nam iz Finske i počinju u 17.30 HAKA – KTP i KuPS – MARIEHAMN. Haka je bez pobede, bez bodova dok su rivali uknjižili jedan poen. Međusobni skor je 6:5:1, uz najubedljiviju pobedu, u poslednjem odmeravanju snaga, sa 5:0. KuPS je bez poraza na poslednje tri utakmice, a gosti imaju dve pobede. Poslednjih devet okršaja sa rivalom KuPS nije izgubio. Dosadašnji odnos glasi, 24:9:10.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Očekujem jedinice na oba meča”.

Prelazimo u Belorusiju, od 19.00 sati igraju DINAMO MINSK – SMORGON. Dinamo ima učinak od 5:2:1, a gosti imaju šest poraza uz gol razliku, 3:17. Domaći su slavili u poslednje tri prvenstvene utakmice dok su gosti izgubili poslednja dva meča bez datog gola. Statistika nam kaže da je skor 5:2 :0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Nadam se još jednom kecu”.

I na kraju plemenitog tipovanja NUKASL – MANČESTER SITI. Svrake možda mogu da poprave položaj na tabeli dok Građani žele da pobedama okončaju uspešnu sezonu. Domaći su oslabljeni za sedmoricu igrača, ali su u poslednjoj utakmici dobili Lester sa 4:2. Čelsi je dobio Siti koji je nanizao pet trijumfa pa ponovo izgubio od Plavaca. Statistika kaže 9:8:27 sa najubedljivijom pobedom od 5:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedna dvojkana kraju, nadam se, uspešnogtipovanja”, konstatuje Tanja Tošić.

Poslovni sekretar Sportskog saveza Beograda tipuje za lečenje Gavrila Đurđevića. Za Gavrilovu pobedu pomozimo slanjem SMS poruke 973 na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 – 6000000844014 – 95.

Našu gošću informišemo o društveno odgovornom poslovanju MOZZARTA.

Kompanija je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.492.837 dinara .

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, "ANĐELČIĆ", Ugljevik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.