Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 12:48

Humanitarni tiket u podne: Stefan Tešić tipuje za lečenje Stefana Dragovića

Centarfor Borca 1926 čeka jedinicu sa Parka prinčeva

Večito u špicu napada, a nekako stalno na relaciji Lučani – Čačak, zapravo Mladost - Borac... Rekli bi lokalna linija, ali fudbalski to svakako nije baš tako jednostavno. Stefan Tešić valjano se nametnuo i na jednoj i na drugoj strani, zbog čega na njega trenutno, bez zadrške iz utakmice u utakmicu računa Vladimir Stanisavljević. Bitna je karika u lancu igre šefa struke i sportskog direktora revitalizovanog, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa na zdrave PLS noge postavljenog Borca 1926 iz grada na Moravi.

Za plemenito tipovanje, bila nam je potrebna jedna tako svestrana fudbalska ličnost, pa smo ga pozajmili iz stroja Zebri. Krećemo, onako centarforski na tipovanje za lečenje Stefana Dragovića (2015), kome će imenjak na osnovu kompanijske uplate od 10.000 dinara proslediti iznos od 98.700 dinara. Nadamo se da će uspeti, odnosno da ćemo s njim ispisati 223. stranicu knjige utisaka u kojoj već stoji da je prošao tiket manje, a s njim i ukupna donatorska suma u iznosu od 17.201.494 dinara.

Premotavanja radi, setimo se da je juče prošao listić glumice Marte Bjelice, koja se s MOZZART ekipom „Humanitarnog tiketa u podne“ uspela da prosledi 98.700 dinara na adresu Ankike Manić.

Centarfor u tipovanje kreće s meča JUVENTUS – FERENCVAROŠ. U trećem kolu, na ovaj par došlo je 5+. Izazov će i sada svakako biti procena broja postignutih golova, jer u Torinu, Ronaldo, Morata i ostali imaju nameru ne da jure rezultat, već da bilduju statistiku koja će im značiti i zbog trke sa Barselonom koja trenutno vodi u Grupi G. Mađari koji do sada imaju svega jedan bod iz X ishoda sa Dinamom, braniće se kako se ne bi osramoćeni vratili kući. Oni imaju gol razliku od 4:11, što generalno znači da su primili previše golova na ukupno tri utakmice.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram kombinaciju 1-1&3+”, poručio nam je fudbaler, rođen u Užicu 1998. godine.

A, sada poslastica dana, utakmica sa Parka prinčeva koju igraju PSŽ i RB LAJPCIG. Domaćin mora da pobedi ukoliko želi da u poslednja dva kola uđe sa iole realnim šansama za prolaz u nokaut fazu. Tomasu Tuhelu je dogorelo, jer RB Lajpcig ih je u trećem kolu savladao sa 2:1, što je ujedno bila i osveta za osminu finala istog ovog takmičenja uz avgusta meseca. Lajpcig nije napravio željenu uvertiru pred ovaj meč. Za vikend se poprilično mučio i na kraju jedva izborio remi sa Ajntrahtom. Ipak, Nagelsmana može da raduje povratak Dajota Upamekana. To je posebno bitno jer su Halstenberg i Mukijele i dalje van stroja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Jedinica dolazi sa Parku prinčeva“...

Pređimo na par KRASNODAR – SEVILJA. Gostujuća Sevilja je i bez trojice izbačenih iz stroja u poziciji da diktira tempo u Krasnodaru, ali samo uz određenu dozu opreza. Naime, Španci su u trećem kolu sebe precenili, pa su kod kuće od 21. minuta jurili Krasnodarovih 0:2. Na kraju se sve srećno po njih završilo, a početak preokreta označio je Ivan Rakitić koji je tresao mrežu pred kraj prvog dela igre. Inače, Španci su na toj utakmici imali sve, uključujući i posed lopte, što je Krasnodar kompenzovao golovima koji su opomenuli favorizovanog protivnika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram 3+“, reče jedna od najubojitijih kopački prošlogodišnje srpskoligaške fudbalske scene.

A sada meč DORTMUND – KLUB BRIŽ. Lider Grupe F nedvosmisleno atakuje na pun paket slave protiv rivala koga je u trećem kolu savladao sa 0:3. I ne treba Nemcima Šmelcer da bi bili oštri, jer u timu još uvek vlada tenzija izazvana porazom u derbiju sa Bajernom, a zatim lečenom goleadom pri konačnih 2:5 protiv Herte. Favr će sigurno orijentisati Borusiju ofanzivno protiv lidera belgijskog šampionata koji je nakon imenovanog poraza u Ligi šampiona u nacionalnom šampionatu savladao Ostende i Kortrijk.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kombinujem 1&3+”, prilično će ležerno daš današnji gost koji plemenitim gestom želi da pomogne lečenje mališana koji je teško ometen u razvoju.

Da bi uspeo da pomogne mališanu, Stefanu je potrebno da prođe i tip na meč MANČESTER JUNAJTED – BAŠAKŠEHIR. Vreme je za osvetu Mančester junajteda. Ma šta da se desi, Turcima na ponos idenedavnih 2:1 protiv Crvenih đavola koji su sada zbog tog kiksa u paklenom klinču sa RB Lajpcigom i PSŽ-om. Solšer će ovoga puta narediti maksimalan juriš, pa verujemo da će se Bašakšehir braniti bukvalno rovovski, onako kao je tim u trećem kolu i spasao prednost stečenu u prvom poluvremenu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Zak raj, kombinujem 1-1&2+”, zaključio je Stefan koga već u sredu očekuje utakmica sa Zemunom.

Naš današnji gost poželeo je da putem najjače rubrike sportskog tipovanja u plemenite svrhe uputi apel svim ljudima dobre volje da proslede pomoć za lečenje Stefana Dragovića.

Za Stefanovo lepše detinjstvo!

Pomozimo Stefanu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 877 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000766364-51

Uplatom na devizni račun: 160600000076625975

Zahvaljujemo se Stefanu Tešiću na učešću u “Humanitrnom tiketu u podne”. Želimo mu uspeh u nastavku karijere, kao i celom timu Borca 1926 pod vođstvom Vladimira Stanisavljevića. Neka se drže, ali neka Tešić na kraju opredeli potencijalnu donaciju za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stefan Tešić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije MDD Merhamet, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,87, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.