Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 11:50

Humanitarni tiket u podne: Srđan Jovanović tipuje za lečenje devojčice Sonje Milošević

Stend ap komičar ne propušta bavarsku kombinaciju 1&2+

Skoro će peta godišnjica “Humanitarnog tiketa u podne”, a mi se ni jednog dana nismo zanemarili obavezu koja nas iznova motiviše da svaki put damo sve od sebe kako bi betingom pomerali granice plemenitosti… Danas se s nama u istom maniru kladi Srđan Jovanović, glumac, stend ap komičar iz Beograda koji pokušava da kvotu 8,73 pretvori u potencijalni dobitak namenjen za pomoć pri lečenju Sonje Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (2014). Njoj je potrebna pomoć za borbu s opakom bolešću koja dovodi do paralze mišića, a nama svega četiri u glavu pogođena tipa…

U poduhvatu kojim tipujemo za Sonju nismo sami! Sa nama, a ujedno s njom je Srđan, glumac koga publika od Vardara do Triglava pamti po uživanju duhovitim pričama i dogodovštinama. Brutalno iskren humor i raznolikost tema o kojima priča jeste ono što njegov nastup čini jedinstvenim. Od politike do intimnih stvari, o svakodnevnim stvarima iz drugog ugla i prvog lica jednine...

Pa krenimo sa Srđanom Jankovićem od samog početa, baveći se mečom POGON ŠČEĆIN -GORNJIK ZABŽE. Pogon na kecu ne bi bio iznenađenje. Jednostavno, druga sila poljskog fudbala je u pitanju, a pošto je Gornjik osrednji tim sa ne tako sjajnim partijama u poslednje vreme, jasno je šta se očekuje od domaćina. Uostalom, goreće domaći od želje da razbiju maler koji im nije dao da dobiju ovog rivala od 2019. godine. Uz ovo, valja znati da je GG tip prolazna konstanta na mečevima para pet puta uzastono.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kec”, kratak je Srđan Jovanović, a naš je savet da njegovo veče iskrenog humora ukoliko ste u prilici nikako ne propustite. Kajaćete se samo ukoliko budete u prilici dag a gledate, a da to iz nekog, neopravdanog razloga propustite.

Idemo na meč BAJERN – LEVERKUZEN. Eliminacija od Holštajn Kila u Kupu Nemačke otpisala je odbranu jednog trofeja za Bajern, a bolji učinak Pari Sen Žermena u dvomeču četvrtfinala Lige Šampiona uticao je na to da će Bavarci u narednih mesec dana imati priliku da brane samo bundesligaški tron. Gosti iz Leverkuzena su posle dva vezana poraza popravili formu i osvojivši sedam bodova u tri susreta nastavili trku sa Borusijom Dortmund za peto mesto. Kada je tradicija u pitanju, poslednja četiri međusobna duela Bajerna i Bajer Leverkuzena pripala su gostima, ali znatno bolji učinak ima minhenski klub koji je je slavio u sedam od prethodnih devet susreta. Uzgred, njihova odmeravanja uglavnom se štikliraju kao goleade.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kombinujem 1&2+”

Već startujemo par ARMINIJA BILEFELD – ŠALKE. Sa osmoricom izbačenih iz stroja, uz fenjerašku reputaciju, Šalke je rudnik bodova za skoro sve, osim za Arminiju koja za beg od opasne zone mora bez razmišljanja da zaigra na keca. Naime, domaći su 15. na tabeli, a Herta im duva za vrat sa samo bodom zaostatka i jednakim učinkom sa poslednjih pet utakmica. U Bilefeldu bi zbog toga bili zadovoljni i sa minimalnom pobedom kakvu su zabeležili u decembru na poslednjem meču para.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Biram tip na pobedu domaćina”, hladno će kao špricer Srđan Janković, glumac rođen 1979. godine u Beogradu, koji je diplomirao glumu 2000. na Akademiji umetnosti BK.

Za kraj, s njim otvaramo bet analizu meča ČELSI – BRAJTON. U odbrani petog mesta, a za napad na više pozicije,odnosno na Vest Hem i Lester, Čelsi neće birati oružje koje treba da porazi Brajton. Šanse gostujućeg tima u tim uslovima iako postoje, vrlo su male, pa se čini da će se Tuhel na kraju smejati, a Čelsi pokučati da ponovi septembarskih 1:3 sa poslednjeg meča para.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kec za kraj”, poručuje komičar, a mi stežemo palčeve da sve njegove igre prpođu test, pa da se vidimo na bis, onako pobednički kako i dolikuje šampionskoj rubrici kroz koju je MOZZART do ovog momenta prosledio ni manje ni više, nego 19.245.237 dinara.

Inače, Srđan Jovanović je pozorišno iskustvo sticao igrajući u Ateljeu 212, Pozorištu na Terazijama, Bitef teatru i Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Dakle, reč je o afirmisanom dramskom umetniku koga su dobro zapamtile daske po kojima su hodali najveći… Gazio je tamo gde i Zoran Radmilović, Bata Stojković, Pavle Vujisić, pa i tandem Mihailo Petrović Čkalja – Mija Aleksić… Možda bi njemu imponovala činjenica da ga svrstavamo u priču o umetnicima ovog kalibra, jer on je to svakako zaslužio.

Jeste, jer sada je red da priču dovršimo sa 2009. godinom kada se Srđan Jovanović odlučio se za pionirski potez u žanru koji do tog momenta nije postojao na srpskoj pozorišnoj sceni – stend ap komediju “Grupna terapija”. Svoj pogled na stvarnost predstavljao je publici kroz imitacije i bizarne priče, pretresajući muško-ženske odnose, aktuelnu političku situaciju i uticaj medija i marketinga na savremenog čoveka.

Zatim je u produkciji TV PINK snimio osam epizoda stend ap emisije “Pogled odozdo”, pa napisao i producirao 12 epizoda serije “Glavom kroz zid” emitovane na RTS1.

Eto zbog čega je Srđan Jovanović svoje prvo u arsenalu priznanja zaslužio još daleke 2001. godine na Danima komedije u Jagodini, a mi se nadamo da će s ovim tipovanjem dobiti i MOZZART lentu za uspeh u plemenitom tipovanju koje pomera granice mogućeg u svetu betinga!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Srđan Jovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,73, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.