Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 13:50

Humanitarni tiket u podne: Nikola Lukić tipuje za lečenje Minje Matić

Mladi vaterpolista veruje u pobedu Trinkijerijevih izabranika u Atini

Učesnica "Humanitarnog tiketa u podne",glumica Marta Bjelica, na počeku radne sedmice sastavila je plemeniti listić i sve je pogodila. Naša glumica, ostvarila je dobitak od 97.800 dinara koji će kompanija MOZZART, po želji plemenite gošće, donirati zalečenje Anike Manić.

Još jedna devojčica, Minja Matić, boluje od spinalne mišićne atrofije, a za Minju "Humanitarni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tiket u podne" sastavlja vaterpolista Radničkog Nikola Lukić.

Inače, ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM dobrotvornom listiću sada iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno 17.201.494dinara. Jedan od vaterpolista kragujevačkog Radničkog pokušaće da uveća doniranu sumu. Na koji način pogledajmo zajedno:

Prva utakmica na Nikolinom plemenitom listiću startuje u 20.00 sati, Tvente – RKC Valvajk. Domaći imaju bolji međusobni skor, 21:12:11 i najubedljiviju pobedu od 5:0. Tvente ima 12 bodova više od rivala, poslednji poraz nad RKC – om od 3:0. Rivali su poslednje utakmice u šampionatu Holandije odigrali sa 1:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedinica”.  

Vaterpolista koji je sa Partizanom uzeo tri duple krune prešao je na Evroligu. U 20.00 sati igraju Panatinaikos – Bajern. Zeleni imaju učinak od 2:6, a Trinkijerijevi momci 7:3. Bajern je vrh tabele izborio zahvaljujući bitnim pobedama, ali je od CSKA izgubio da bi se u Bundesligi vratio na pobednički kolosek. PAO ima četiri poraza u nizu u elitnom nadmetanju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dvojka za odličnu kvotu od 2.15”.

Šabac se pokazao kao dobra destinacija za našeg plemenitog gosta, dupla kruna. I sa Radničkim je podigao pehar u Kupu Srbije odnosno stigao do titule u A2 ligi regiona. Tri naredne utakmice startuju u 21.00 čas,  prvo Kristal P. – Njukasl. Svrake u duel ulaze sa više povređenih odnosno bolesnih igrača. Takođe, sa deficitom od dva boda. Sveci i Plavci su dobili Njukasl sa po 2:0. Palas je poslednji meč izgubio minimalnim rezultatom, ali je poslednji međusobni okršaj dobio istim rezultatom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Od nula do dva gola, čini se realnomk opcijom”.

Lukić ima staž u kadetskoj (20), juniorskoj (39), ali i pet nastupa za naše zlatne delfine. Sad smo u Francuskoj, Strazbur – Ren. Gosti imaju suficit od 12 poena i kompletniji ulaze meč. Domaći će probati da prekinu niz od tri poraza, a Ren od četiri neuspeha. Ren je dobio poslednja dva međusobna duela sa 2:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“TGG GG”.

U odloženom susretu petog kola Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog ugostiće ekipu Partizana, večeras od 19.30 časova, uz direktan prenos na jednom od kablovskih kanala. Kragujevčani su u odličnoj formi, što su pokazali osvajanjem drugog mesta na turniru kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i ubedljivim trijumfom nad Crvenom zvezdom. Evropski turniri su na programu od 4. do 6. decembra, a grupu “E” u Savoni čine: Radnički (SRB), Potsdam (NEM), Savona (ITA), Mediterani (ŠPA). Još jedan meč na tiketu startuje u 21.00 sat, Valjadolid – Levante. Domaći imaju dva boda više, dve poslednje pobede dok je Levante čak četiri utakmice završio sa po 1:1. Da li će i petu?

“Neka bude dupla šansa, jedan, iks”, zaključujevaterpolista kragujevačkog Radničkog koji tipuje za lečenje Minje Matić.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.853.694 dinara.

Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solistaAleksa Nedeljković, Slaven Čupković i Danilo Nikolić.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić i Danilo Nikolić.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran i Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje .Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.