Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 12:51

Humanitarni tiket u podne: Mateja Popović tipuje za lečenje devojčice Darije Pavković

Dramskom umetniku perspektivne karijere odgovara kec Valensije

Ponovo jedan glumački tiket… Sastavlja ga Mateja Popović, dramski umetnik mlađe generacije od koga želimo da krene stopama Borisa Milivojevića koji je osvojio 87.300 dinara, Marte Bjelice sa dobitkom od 97.800 dinara, te Olje Lević koja je inkasirala 106.000 MOZZART dinara. Sećate se da su bardovi našeg glumišta bili opaki igrači na plemenitost, pa računamo da s Matejom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokušamo ponovo ne bi li stigli do prolaska kvote 10,17 koju naš današnji gost namenjuje za lečenje devojčice Darije Pavković (2017), posredstvom Fondacije “Budi human”.

Krećemo s meča VALENSIJA – OSASUNA. Gostujuća Osasuna jeste na dnu, ali dokazuje da nije baš sladak protivnik na primeru četiri remija sa poslednjih pet utakmica. Zapamtio ih je dobro i Real Madrid, pa će Slepi miševi morati pod punom pozornošću da dočekaju rivala koga su dobili svega dva puta na poslednjih pet međusobnih okršaja. Dakle, sve je moguće, jer Valensija u poslednje vreme ne pokazuje naročito dobru formu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Biram jedinicu“, rekao nam je glumac, nadajući se da će nastaviti dobitni niz koga trenutno zaključuje tipovanje briljantnog Bogdana Radivojevića, zamenika kapitena rukometne selekcije Srbije koji pogotkom u nedeljnom tiketu marginu MOZZART plemenitosti podigao do cifre od 18.053.694 doniranih dinara!

Sledi meč LIVERPUL – BARNLI. Liverpul je počeo da brlja. Tri X ishoda, plus poraz od Sautemptona u poslednja četiri kola ultimativno naređuju Klopovoj družini da posle remija sa Mančester Junajtedom mora da se igra na tri boda. Ipaštaće po svoj prilici Barnli koji želi da održi distancu u odnosu na Fulam koji je u fenjeraškoj grupaciji. Inače, poslednji meč para doneo je nerešen ishod, što treba shvatiti kao dodatni motiv domaćina da se obruši na protivnika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kombinujem 1&3+”, kratka je poruka Mateje Popović rodjenog u Požarevcu 1987. Godine, koji je diplomirao u klasi Dragana Petrovića 2011. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Inačem naš današnji gost bavi se pisanjem i režijom, a nada se da će uspehom odgonetnuti dobitnu kombinaciju za utakmicu LACIO – PARMA. Pre 11 dana Lacio je u Seriji A Parmu savladao po principu prelaza X-2. I u osmini finala Kupa Italije ne očekuje se ništa manje od Lacija koji to se mora znati nije imao apsolutnu statističku premoć u utakmici s timom koji s Krotoneom i Torinom drži dno tabele. Ipak, ako je tim Sergeja Milinković Savića pred ovu utakmicu mogao da izađe na kraj sa Vučicom, trebalo bi da i protiv Parme pokaže da je zaista bolji.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Na pobedu Lacija“, kaže naš današnji lovac na plemenitost koga imate priliku da gledate u Beogradskom dramskom pozorištu u predstavama. “Harold i mod”, “Sve o mojoj majci”, “Usamljeni zapad”, “Mesec u plamenu”,”Hotel Evropa”,  kao i u pozorištu Boško Buha u predstavama “Vasilisa prekrasna”, “Poslednji zmaj”...

Tiket zatvaramo utakmicom EIBAR – ATL. MADRID. Atletiko je mašinerija, pa Eibar baš ništa dobro ne može da očekuje od domaćinstva kada im na noge dolazi Simeoneov tim koji je do sada primio svega šest golova, a izgubio samo jedan meč. Tako stvari stoje, pa će se gosti najverovatnije svetiti za minimalac kojim su od Eibara poraženi pre godinu dana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Za kraj jedna skoro sigurna dvojka“, poručio nam je vrlo veseli glumac sklapajući stranice najnovijeg izdanja MOZZART Sport magazina.

Inače, za one kojima je mali ekran bliži od dasaka koje život znače, Mateja Popović je igrao je u filmu i seriji “Šešir profesora Koste Vujića”, “Marko kraljević-fantastična avantura”, “Zlogonje”, kao i u seriji “Bela lađa”. Zahvaljujemo se Mateji na entuziazmu, koji će nadamo se uz nešto povoljnih sportskih okolnosti dovesti do prolaska tiketa u 1.659. izdanju rubrke koja definitivno nema premca, pa ni konkurencije u svetu betinga.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mateja Popović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženje mladih "Fokus" iz Kozarske Dubice. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,17, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.