Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 10:04

Humanitarni tiket u podne: Marko Krtinić tipuje za Udruženje para i kvadraplegičara iz Novog Sada

Statističar odbojkaša Vojvodine cilja NG tip u Inđiji

Držimo da je poziv dežurnog statističara u stručnom štabu odbojkaša Vojvodine poprilično zanimljiv poziv koji bi mogao da utiče na validnu procenu prolaznosti MOZZART kvota. Zato je danas s nama Marko Krtinić, koji je i sam odbojkaš, ali i apsolvent na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu. On tipuje za Udruženje para i kvadraplegičara u svom matičnom gradu, pa od ovoga momenta pristupamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << analizi šest odabranih parova čiji proizvod istipovanih kvota nosi koeficijent 18,57.

Pre svega, idemo do Kupa Srbije, odnosno udarnog para u 1.453. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“. Jasno, bavimo se utakmicom INĐIJA – CRVENA ZVEZDADejan Stanković, šef struke tima iz Ljutice Bogdana, na Banjici je s 5:0 overio, za Zvezdu treću uzastopnu titulu šampiona Srbije. Na sve to, Milan Borjan navijačima je obećao duplu krunu, a pošto će u Inđiji na tribinama biti 1.000 ljudi, spektakl je u najavi. Kvalitet je apsolutno na strani Zvezde, pa od Inđije treba očekivati bunker. Pitanje je koliko će domaćin moći da odoleva Zvezdi, mada ne treba zaboraviti da je upravo ovaj tim u toku sezone pored Partizana na terenu npoprilično mučio šampiona. S tim u vezi, Srđan Dimitrov (27), vezista domaćina, aludirajući na 23. kolo, kada je njegov tim sa Zvezdom odigrao (1:1), rekao je da Inđija nema koga da se plaši.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram NG“, rekao nam je Marko, koji je sasvim realnim sportskim načinom razmišljanja u startu na stranu stavio kvotu 1,65.

Česi su zatim na meniju, uz meč MLADA BOLESLAV – ZLIN. Težak pospandemijski raspored, svakako očekivano doneo je dva poraza za Mladu Boleslav koju je dobila praška Slavija, a zatim i Plzenj s čak 7:1. Šokanto za tim sa sredine tabele, pa se ofanziva protiv dnu tabele naklonjenog Zlina koji je u prošlom kolu put remija odvukao Ostravu prosto nameće. Pošto je domaći tim generalno uspešniji na njihovim utakmica, pozicija favorita je popunjena, uz šta valja reći da na poslednjih pet utakmica ovih timova samo jednom nije došla 3+ igra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Jedinica je opravdana“, reče naš gost, verujući u pobedu tima iz Škodinog grada.

A sada Danci, jer sledi tipovanje na meč BRONDBI – SONDERJILAND. Obezbediti plej-of sigurnost, odnosno nadmudriti Sonderjiland, glavna je stavka za fudbalere Brondbija. Za Sonderjiland, to je muka više, uz skoro pa izvesno napuštanje tradicije od tri vezane pobede nad ovim rivalom. Činjenice tako kažu, mada je veliko pitanje kome će, odnosno u kolikoj meri će i jednima i drugima noge biti teške nakon toliko duge takmičarske pauze, na kojoj je Brondbi u prijateljskom meču uspeo da dobije jedino Lingdbi, ali tek nakon što je već jednom poražen od istog rivala.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram na golove, birajući 3+ tip“...

Vraćamo se u Češku uz tipovanje na utakmicu PRIBRAM – SLAVIJA PRAG. Lider na noge fenjerašu ide potpuno opušteno, usudimo se da kažemo po novu goleadu, odnosno nabijanje statistike. Posle 5:0 protiv Jabloneca, Pribramu koji je od Slavije prošli put izgubio sa 3:1, pređašnja pobeda nad Sigmom Olmuc izgleda kao lepa epizoda koja nema nikakve šanse da preraste u serijal. Dakle, sve karte su u rukama gostujućih fudbalera.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Prelaz 2-2“, reče naš gost kao da je stvar već završena. Verujemo mu!

A, sada IF FUGLAFJORDUR – EB/STEJMUR. Farani imaju po tri boda sa četiri odigrane utakmice, poprilično su nestabilnih igara, pa su sve kombinacije moguće. Međutim, domaći su u prošlom kolu bukvalno poniženi od Runavika koji ih je savladao s 5:0, pa moraju da požure. Da li će uspeti, veliko je pitanje, uz šta valja reći da domaćinstvo na ovome paru ne znači ništa od 2017. godine. Tako je bilo i prošli put, na utakmici koju je Stejmur dobio s 2:3 u septembru prošle godine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Bez igre na ishod, samo 3+“, dosledan je naš gost, verujući da ako je u prošlom naletu para došlo 5+, da sada neće pasti manje od tri gola na susretu.

Sledi utakmica AUSTRIJA BEČ – ADMIRA. Bečlije su prve u plej-aut grupi, ali se na tom mestu neće zadržati, nastave li da ređaju X partije. Ukupno su nanizali četiri, a samo sa Sent Poltenom nisu uspeli da uđu u priču vezanu za GG ishode. Inače, ovaj par je, što je poprilično interesantno u poslednja dva navrata remizirao, pa treba očekivati da će Admira zaigrati otvoreno protiv ekipe kojojoj se ne gubi liderska pozicija. Naravno, Austrija je na svom bunjištu, a pošto je tako, od ekipe koja kod kuće ne gubi još od oktobra prošle godine, očekujemo dostojan otpor ambiciji gostujućeg tima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram 1X&0-3“, rekao je Marko Krtinić, na zatvaranju tipovanja.

O sebi kaže: “Rođen sam 1996. u Novom Sadu. Osnovnu školu sam završio u Mladenovu, a srednju školu u Bačkoj Palanci. Trenutno sam apsolvent na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu. Odbojkom se bavim od osnovne škole. Od prošle sezone sam zaposlen kao statističar u OK Vojvodina, koja je bila veoma uspešna. Osvojili smo sve domaće trofeje, što uključuje Superkup Srbije, Kup Srbije i Superligu Srbije. Uz to, ostvaren je i plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Drago mi je što ste me se setili, pa koristim ovu priliku da izrazim veliko zadovoljstvo zbog učešća u humanitarnoj akciji kompanije MOZZART”!

Hvala Marku još jednom, uz obostrano podeljenu nadu da će se ovaj tiket pozlatiti, kako bi došli do dodatnog plusa na do sada ostvarenu doniranu sumu koja iznosi 15.409.689 MOZZART dinara. Uz to, ovaj tiket bi potencijalno mogao biti i 53. listić s dobitkom većim od 100.000 dinara, što od srca želimo da nas zadesi…

Pre nego što se pozdravimo, na Marku Krtiniću je i tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Krtinić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Doma za starija lica “Sunce” iz Rogatice. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 18,57 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.