Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 12:29

Humanitarni tiket u podne: MMA ratnik, Slobodan Maksimović tipuje za Univerzitetsku dečju kliniku “Tiršova”

MMA borac iz špila MOZZART izova izvlači Građene, s verom da sa Etihada dolazi 1-1&3+

Uz MOZZART podršku, Slobodan Maksimović će u Novom Sadu već 13. marta izaći na crtu naoštrenom Brunu Leonardu Lobatu…Opasan je Brazilac, takoreći MMA đavo među konopcima, koji je u MMA ringu iz neverovatnih 60 mečeva izvukao 40 pobeda! Ali naš Slobodan se ne plaši. Pokušaće da ga na juriš razbuca, pa da zabeleži veliku pobedu koja samo srcem dobija. Navijaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za njega iz sve snage, punog grla, jer on je po MOZZART protokolu DONEO ODLUKU da pobedi i bude jači od izazova koji je pred njim.

Pre nego li se lati tog opasnog posla, nameran je da potegne kvotu 12,60, kako bi u MOZZART izazovu osvojio 126.000 dinara koje namenjuje Univerzitetskoj dečjoj klinici “Tiršova”, ciljano za odeljenje hematologije i onkologije. Podržali smo ga uplatom od 10.000 dinara, a navijaćemo za njega ovog podneva jednako srčano kao i na 30. po redu, “Serbian betl čempionšip” takmičenju.

Krenimo u tipovanje uz meč LACIO – TORINO. Simeone Inzagi je kapitulirao pred Bolonjom, pa šale sa Torinom koji visi na ivici fenjeraške reputacije ne sme da bude. Kako bilo, ovaj klub vezao je četiri remija do pobede nad Kaljarijem, pa će Lacijo morati da se potrudi kako bi nastavio dominaciju na mečevima para koji redovno donaosi makar 3+ igru, ako ne i više. Pamtimo poslednji meč u novemru kada je utakmica okončana sa 3:4, naravno za Lacio.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kombinujem 1&3+”, oštro će Slobodan kome je za uspeh u MMA ringu pored sirove snage saveznik surova hladnokrvnost, uz koju ide i psihička stabilnost bez koje je kaže nemoguće uspeti u ovom koliko opasnom, toliko i izazovnom sportu.

Pa dobro, MOZZART Sport komentar na navedeno mogao bi se svesti i na podudarnost ovih psihičkih vrlina sa kladilački neophodnim osobinama za velike dobitke. To je jasno, to se zna, pa pod numeru dva Slobodan Maksimović stavlja meč JUVENTUS – SPECIJA. Malo ko bi mogao da ospori priču o Staroj dami na kecu protiv Specije koja je prošli put na novembarskom susretu poražena sa 1:4. Inače, nije da nema Juventus knedlu u grlu. Porto ih je nasamario u Ligi šampiona, a zatim im se posle tog, a i pređašnjih neuspeha nacrtala Verona koja je tim Kristijana Ronalda odvukla u X. Zbog raspoloženja u ekipi, možda će pobeda Staroj dami na ovom meču biti još neophodnija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Realno, kombinujem 1&2-4”, Maksimovićeva je postavka igre na drugom paru s kojim ćemo uz nešto sreće na našoj strani bustovati naš do sada ostvaren skor od 18.745.537 dinara koliko je za skoro pet godina trajanja prosleđeno kroz fond “Humanitarnog tiketa u podne”.

Elem, da ne idemo u širinu, Slobodan je odlučio da direktno u bradu udari na par M`GLADBAH – DORTMUND. Otkako je Marko Roze saopštio da napušta Menhengladbah i da se seli u Dortmund na leto, njegovi Ždrepci ne mogu da se sastave. Na poslednjih pet utakmica četiri poraza i remi, a poslednja stavka odnosi se na kiks pri konačnih 3:2 za RB Lajpcig. Dortmund je nanazizao tri pobede, ima lepu šansu da uđe među osam u Ligi šampiona, a vratio se u trku za elitu i za iduću sezonu. Međutim, gosti se dobro sećaju kako su u Menhegladbahu u januaru pali sa 4:2, pa će dati sve da se iskupe za taj kiks.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Na golove, GG 3+”, reče popularni MMA borac koji se pre bavljenja ovom veštinom zabavljao džudo sportom, ali i fudbalom, kao golman, što je iz vizure njegovog današnjeg lika poprilično interesantan, za mnoge neverovatan detalj.

E, pa kada je već tako, a pre tri MMA tačke pred meč za koji se valja vraški dobro spremiti, da tipujemo i na par MAN. SITI – VULEVERHEMPTON. Građani su sa 2:1 savladali Čekićare, što znači da su se čvrsto ukopali na čelu Premijer lige. Ravnih im nema i po 20 vezanih pobeda, odnosno 27 bez poraza u svim takmičenjima. Šanse Vulverhemptona koji je u prošlom kolu u X odveo Njukasl su minimalne, baš kao i u septembru kada ih je Siti dobio sa 1:3.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Za kraj, prelaz začinjen golovima, uz igru 1-1&3+”, zaključak je našeg dragog gosta uz koga će kao što već rekosmo i u ringu biti MOZZART kladionica.

Tako je to kada se udruže šampionski geni, a kako izgleda jedan prosečan dan Slobodana Maksimovića, držimo da je interesantno reći na koncu priče u 1.730. izdanju rubrike za koju nema praznika, nema godišnjeg odmora, pa ni pandemije. Sećate se, tipovali smo i onih dana marta i aprila prošle godine kada su se fudbalski mečevi mogli nabrojati na prste jedne ruke, a da se ništa u celom svetu ne zaboravi.

Kada govorimo o MMA sportu i Maksimoviću kao egzemlaru uspeha, valja reći da je za dobru formu neophodno dnevno se trenira po dva, tri puta. Zatim slede najteži treninzi pred meč, a sve to mora da bude ispraćno i skidanjem kilograma. Nakon Srbije, Maksimović je MMA veštinom nastavio da se bavi u Švajcarskoj, Rusiji, Švedskoj, Nemačkoj, Tajlandu, Japanu, a potom je otišao u Ameriku gde je ovaj sport posebno popularan.

Pitali smo na kraju Slobodana za koga navija, te da li je imao dečačke sportske uzore?

“Za Zvezdu, jer ona mi je od malena nešto više od ma kog drugog kluba… A, što se tiče uzora, kao i ostatku nacije, krajem devedesetih godina, na prvom mestu to su bili košarkaši, pre svega Đorđević, Bodiroga, Divac, Stojaković, a zatim vaterpolisti. Tu bih izdvojio Šapića, Ikodinovića, Prlainovića, Filipovića… Kada sam prešao na MMA, tada su uzori svakako bili MMA borci, kao što su Fjodor Jemeljanenko, Anderson Silva, Maurisio Rua, Den Henderson ( Fedor , Andreson Silva , Shogun , Dan Henderson”.

Hvala Slobodanu na odvojenom podnevnom vremenu, ali pre nego što sklopi korice jutrošnjeg, još od štamparske mašine vrelog izdanja MOZZART Sport magazina, ostaje nam da skoknemo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Slobodan Maksimović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Fondacije Centar za razvoj obrazovanja, ekonomskih, kulturnih i humanitarnih aktivnosti “Filantrop” iza Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,06, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.