Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 10:59

Humanitarni tiket u podne: Miloš Urošević tipuje za lečenje Nemanje Đurđevića, 943 na 3030

Televizijski voditelj sa TV Prva nada se plemenitom dobitku od ravno 100.000 dinara!

Košarkaški trener po profesiji svojevremeno se posvetio novinarstvu. Postao je veoma popularan kada se kao reporter odvažno borio sa jakom olujom. Televizijski voditelj Miloš Urošević imao je prilično iskustvo u medijima, ali je i tada potvrdio posvećenosti profesiji. Možemo ga gledati u magazinskoj emisiji “150 minuta”. Voli teme koje mogu da probude pozitivan stav, teme koje nas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << podsete da smo dobri ljudi, dobri roditelji, prijatelji, komšije, učtivi i hrabri pre svega.

Danas Miloš sastavlja Mozzartov Humanitarni tiket u podne, a potencijalni dobitak namenjuje za lečenje Nemanje Đurđevića. Pomozimo Nemanji slanjem poruke 943 na 3030, a dobrotvorni tiket upravo ovako izgleda:

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U 15.00 sati startuju LIDS i MANČESTER JUNAJTED. Đavoli imaju suficit od 20 poena u odnosu na rivala. Oba tima u meč ulaze oslabljeni, ali gosti nakon pet trijumfa. I Lids ima pozitivan skor na poslednjih pet utakmica, tri pobede i dva remija. Mančester je poslednja tri međusobna okršaja dobio sa gol razlikom 13:2. Statistika kaže,5:6:16 dok je najubedljivija pobeda Đavola sa 6:2.

“Tri plus mi se čini kao realno”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naš dobrotvorni kladilac trenirao je više sportova od plivanja, preko tenisa i košarke do karatea u kome ima crni pojas. Ipak, vratio se košarci i završio višu školu za trenere kao omaž i posvećenost sportu koji je i dalje broj jedan na Miloševoj top listi. Sa Ostrva dolazimo na Čizmu, FJORENTINA – JUVENTUS. Statistika je na strani Juvea, 8:16:30, ali je poslednji duel dva tima dobila Firenca sa 3:0. Rivale deli 32 poena, Ljubičasti su dobili Veronu sa 2:1dok je Stara dama u poslednjoj utakmici dobila Parmu sa 3:1. JUventus u međusobnim duelima sa Fjorentinom ima pet pobeda, remi pa poraz.

“Idem opet na golove, UG 3+”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Od sportskih uzora, Miloš, na prvo mesto stavlja svog tatu koji je bio fer igrač tokom celog života. Ujaka zbog kojeg je zavoleo košarku. Čarls Barklija, jer trebalo je ući u fajt i kada nisi jači i Miloša Šestića jer ime je ponekad važno kao i titula. Treća stanica su Pirineji, VILJAREAL – BARSELONA. Bolji skor,8:10:27, ima Barsa i poslednju pobedu sa 4:0. Barsa je slavila u poslednje dve utakmice, Viljareal je poražen sa 2:1. Na poslednjih 10 okršaja dva tima Barsa nema poraz. Kod Katalonaca izostaje šest, a kod domaćih dvojica igrača.

“Očekujem dvojku”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ako izuzmemo Bari, zbog kojeg više voli kornet sa sladoledom od jagode, nego čokolade, onda je povratak u Ligu šampiona, posle 26 godina, događaj koji pamti. Takođe, seća se svakog Piksijev gola iz kornera, slobdnog udarca Siniše Mihajlovića, prodora Dejana Stankovića i neverice kada Dragiša Binić pretrči ceo teren sa loptom brzinom svetlosti. I još jednom Serija “A”, ATALANTA – BOLONJA. Tim iz Bergama ima 27 bodova više od rivala. Posle četiri pobede sa Romom je odigrao nerešeno, 1:1. Istim rezultatom je okončan meč Bolonja – Torino. Poslednji okršaj večerašnjih rivala završen je podelom bodova 2:2, ali bolji skor ima Atalanta, 17:10:8. Naš Siniša Mihajlović ima veće kadrovske probleme pred duel.

“Nadam se golovima već u prvih 45 minuta, 1UG2+ “, zaključuje plemenito tipovanje naš gost uz poruku : “Misli dobro, pa će ti dobro i biti”.

Nešto o našem društveno odgovornom poslovanju:

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.328.137 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece „Nova radost”, Srebrnice i Bratunca. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.