Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 10:17

Humanitarni tiket u podne: Igor Gluščević tipuje za lečenje Sofije Markuljević

Nekadašnji centarfor očekuje goleadu u Kupu Nemačke

Smatramo da nekadašnjem internacionalnom centarforu neće biti teško da postavi MOZZART slagalicu igara za prolaznost 1.460. „Humanitarnog tiketa u podne“. Ukupna kvota je 14,05, a potencijalni dobitak po želji prekaljenog crnogorskog asa fudbalske veštine namenjen lečenju male Sofije Markuljević (2019), koja boluje od neuromišićnog oboljenja, nažalost izuzetno opasnog po život.

Inače, svi zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za pomoć maloj heroini novac za njeno lečenje mogu uplatiti slanjem SMS poruke, sa sadržajem “797” na broj 3030.Uplatu je moguće izvršiti i na dinarski račun: 160-6000000043054-91, ili devizni: 160600000004310147.

Pustimo Igora Gluščevića da izvrši svoj kladilački zadatak. Za početak, tu je tipovanje na Cvajtu, i meč DINAMO DREZDEN – GROJTER FIRT. Domaćem Dinamu gori pod nogama, pa uprkos fenjeraškoj reputaciji, na domaćina u ovom slučaju, naročito nakon pobede od 2:3 u utakmici s Vehenom treba gledati kao na rivala željnog dokazivanja. Pošto Grojter od reaktiviranja Cvajte nakon pandemijske pauze nije slavio, a u prošlom kolu je s GG3+ poražen od Sandhauzena, treba očekivati tvrdu, neizvesnu utakmicu. Uzgred, gosti su generalno bolji u njihovim odmeravanjima, pa ih treba smatrati umerenim favoritom para na koji od 2017. godine redovno prolazi 0-2 tip.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Tipujem na 2-3 gola”, reče Budvanin koji je fudbalsku karijeru započeo u Mogrenu. Potom su se ređali klubovi poput Vojvodine, Sevilje, Sparte, Heraklesa, Utrehta gde je Igor Gluščević doživeo najsvetlije igračke trenutke.

Pređimo na meč HAPOEL T.A. – MAKABI PETAH TIKVA. Kup je kup, a ovo je izraelsko polufinale. Hapoel Tel Aviv je tradicionalno uspešniji na mečevima para, pa Makabi može da strahuje, budući da je u decembru prošle godine poražen od ovog rivala sa 0:2, dok je u martu iste godine bilo 6:0. Sve je jasno, ako dodamo da je reč o drugoligaškom timu, koji ide na noge elitnom klubu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Ponovo na golove, ovog puta 0-3”, procenio je naš plemeniti gost čiji je mlađi brat Vladimir nastupao za podgoričku Budućnost, Borac, Rad, Albasete.

Sledi utakmica LEH POZNANJ – POGON ŠĆEĆIN. Nisu sigurni, makar po formi ni jedni ni drugi. Leh je s Zaglebjem u prošlom kolu odigrao za konačnih 3:3, dok je Pogonu bio dovoljan minimalac za pobedu nad Krakovijom. Poslednja dva meča ovog para završena identičnim rezultatom 1:1, ali ovog puta treba računati da je Leh do izvesne mere spremniji.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kombinujem 1X&2+”

Nije se stari fudbalski centarfor dugo zadržavao, već je prešao na meč SARBRIKEN – LEVERKUZEN. Četvrtoligaš Sarbriken je do polufinala Kupa stigao pošto je nadigrao Regenzburg, Keln, Karlsrue i Dizeldorf što je svakako za respekt. Leverkuzen je na istom putu bio bolji od Ahena, Paderborna, Štutgarta i Union Berlina i u ovaj duel ulazi posle teškog poraza od Bajerna ovog vikenda (2:4). Poslednji put ovi rivali sreli su se pre skoro tri decenije i tada je Sarbriken bio bolji, Aspirindžije su i ovog puta favoriti, ali nikad se ne zna…

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Igram 3-5 u polufinalu Kupa Nemačke”, samouveren je Igor, čiji sin Nikola, već ima parafiran ugovor sa Seviljom, a trenutno kao pozajmljen igrač nosi dres OFK Titograda.

Tipovanje zatvaramo utakmicom ŽIL VISENTE – FAMALIKAO. Novajlija u Primeiri trenutno se nalazi na desetom mestu tabele i prvi meč posle pandemijske pauze izgubio je minimalnim rezultatom od Portimonensea. Famalikao je peti, i u poteri je za mestom koje vodi u Evropu i na tom putu mu dobro ide s obzirom da je u prošlom kolu savladao drugoplasirani Porto. Susret sa Žil Visenteom u oktobru dobio je sa 2:1, a pripala su mu i četiri prethodna uz napomenu da je na ovom stadionu svaki put postizao gol.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Za kraj koristim MOZZART šansu KI2VPP2“, rekao je Igor Gluščević, a mi se nadamo da će mu se pozlatiti svaki tip, kako bi zajedničkim snagama stavili dodatni plus na do sada ostvarene donacije koje su na brojne adrese prosledile ravno 15.409.689 dinara.

Igor Gluščević izrazio je zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčeve u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja.Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su Igora na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplauz kojim pozdravljamo redovno tipovanje za institucije preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Igor Gluščević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Humanitarnog udruženja "Drugačiji svet"iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 14,05, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.