Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2021, 12:29

Humanitarni tiket u podne: Bojan Ljubanović tipuje za Jelenu Milenković

Naš sjajni pisac, aforističar i satiričar nada se jedinici u Istanbulu

Od malih nogu trenirao je fudbal u Haduku sa Liona, a sezonu, dve i u Obiliću. Sa svojih dvadestak godina, zbog operacije, morao je da prestane sa aktivnim treninzima, ali fudbal sa drugarima iz kraja igra rekreativno već godinama. Noću sanja da u poslednjem minutu na Svetskom prvenstvu daje gol Englezima. Dakle, i dalje se Bojan Ljubenović nada pozivu za reprezentaciju. Naravno, to naš današnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plemeniti kladilac kaže u svom stilu.

 Najviše je voleo da gleda Dragana Stojkovića Piksija. To je najbolji igrač koga je Bojan uživo gledao. Uz to, divio se Draženu Petroviću i Karlu Luisu.

 Da bi današnji "Humanitarni tiket u podne" bio dobitan potrebno je da naš dobrotvorni kladilac pogodi sledeće igre.

  Startujemo iz Novog Sada, VOJVODINA – BAČKA TOPOLA. Lale imaju 15 bodova više od TSC – a. Vojvodina je jesen okončala pobedom sa 2:0, a na jednoj od poslednjih mečeva bilo je 1:1. I TSC je slavio na poslednjim utakmicama prvog dela prvenstva, ali je od Donjecka poražen sa 3:2. Na poslednjem okršaju dva kluba bilo je 2:2, uz još dva trijumfa Topole.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Probaću sa KMB 1&2 – 4”.

U kući Ljubenovića tradicionalno se navija za Crvenu zvezdu. Kod Bojana se godinama navijačka strast smanjila na minimum iz raznih razloga. Možda je baš zahvaljući tome uspeo da napiše knjige “Crvena zvezda, moj fudbalski klub” i “Partizan, moj fudbalski klub” i da bude veoma objektivan. Ni iz jednog tabora do sada nije bilo prigovora na te knjige. Idemo dalje sa tipovanjem, ali prelazimo na Evroligu,FENERBAČE – ZENIT. Fener našeg selektora Igora Kokoškova ima isti broj pobeda kao Zenit koji je odigrao manje utakmica. Kokoškova sigurno raduje učinak od osampobeda u poslednjih 10 duela. Zenit je posle dva neuspeha u Evroligi dobio dva meča u VTB takmičenju. Boljimeđusobni odnod ima turski klub, 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Odigraću jedinicu”.

Dva sportska događaja srpski pisac izdvaja kao‘tragična’ i oni su mu obeležili mladost. Najpre Zvezdin poraz protiv Kelna, jer je mnogo voleo da gleda tu generaciju fudbalskih velemajstora i smatrao je da mogu do krova Evrope. Drugi je poraz reprezentacije Jugoslavije, na penale, od Argentine na SP u Italiji 1990. U 20.00 sati FORTUNA S. dočekuje HERAKLES. Rivali imaju po 25 bodova i pobede na poslednjim utakmicama. Gosti oslabljeni ulaze u duel bez dvojice povređenih igrača. Međutim, imaju bolji skor, 2:2:7, a najubedljivija pobeda bila je sa 6:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Tri plus je realno da dođe”.

Poslednji meč na plemenitom listiću kreće u 20.30, HERTA – BAJERN. Bavarci imaju dvojicu više povređenih igrača od rivala iz Berlina. Bajen ima suficit od 28 bodova u odnosu na Hertu, seriju od četiri trijumfa. Herta nije u formi, ima tri poraza iza sebe. Statistički gledano odnos je 5:11:28, uz pobedu Bajerna sa 6:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Očekujem minimum dva gola u prvom poluvremenu”, zaključuje tipovanje Ljubenović i dodaje: “Igraj fer, igraj hrabro, poslušaj srce, jer srce nikad ne greši”.

 Našeg pisca upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

 Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić i Marko Baćović.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” kompanija MOZZART donira sportsku opremu. Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.643.637 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Današnji potencijalni dobitak naš gost usmerava za Jelenu Milenković.Jelena je pre nekoliko godina operisala karcinom na nosu, karcinom dojke, a prošle godine karcinom grlića materice. Ove godine se bori sa još jednom teškom bolešću, dijagnostifikovane su metastaze na kostima i jetri. Neophodna su sredstva za lečenje u inostranstvu. Za Jelenu je otvorenračun u fondaciji Budi human.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje su otišle u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran za Ustanovu socijalne zaštite Dom za stara lica “Lenkom”, Bijeljina. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.