Huligani u Kruševcu napali dvojicu tamnoputih fudbalera Napretka

Izvor: RTS, 11.Feb.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani u Kruševcu napali dvojicu tamnoputih fudbalera Napretka

Fudbalere Napretka iz Kruševca Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa napala je grupa huligana iz tog grada, prenose mediji.
Do napada je došlo sinoć u Pionirskom parku kada su dvojica mladića prvo verbalno, a potom i fizički nasrnulo na tamnopute fudbalere i naneli im povrede.

Kako je za portal Telegraf izjavila portparolka Napretka Valentina Vasić napad se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << desio na rasnoj osnovi, što joj je potvrdio Ndijaje.
"Nisu ih vređali na rasnoj osnovi, ali jesu psovali. Igrači su ih samo pitali zašto to radite, sigurna sam da nisu ništa izazvali. Svi smo u šoku jer je Ndijaje u klubu već šest i po godina i jedan je od ljubimaca navijača koji mu skandiraju "Ibro Srbine" i "Ibro Čarapanu", rekla je Vasićeva.
Policija u Kruševcu intenzivno radi da identifikaciji huligana.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STADION MU SKANDIRA IBRO SRBINE, A HULIGANI GA TUKU METALNIM ŠIPKAMA! Poznati detalji brutalnog napada na fudbalere Napretka u Kruševcu!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2019

Fudbalere Napretka iz Kruševca Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa napala je grupa huligana iz tog grada

Nastavak na Kurir...

Kruševačka sramota, napad na tamnopute igrače Napretka!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019

Pre šest godina gledali smo sramotne scene pod Bagdalom kada je gostovala reprezentacija Engleske, ovoga puta dogodio se još veći incident u "Lazarevom gradu"...Fudbaleri kruševačkog Napretka Ibrahima Ndijae (24) i Samjuel Baha Regis (22) napadnuti su prethodne večeri u "Pionirskom parku" u Kruševcu...Radio...

Nastavak na Sportske.net...

Užas u Kruševcu: Metalnom šipkom po glavi fudbalera Napretka!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2019

Još jedan biser u kolekciji gluposti srpskog sporta. Napretkovi fudbaler, Ibrahima Endijaje i Samjuel Baha Regis, napadnuti su u nedelju veče u Kruševcu! Kako prenosi Radiotelevizija Srbije, napad se desio u Pionirskom parku tako što je nekoliko mladića najpre verbalno, zatim fizički nasrnulo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kosanović za “Novosti” o incidentu u Kruševcu: Ibru ne boli glava, već duša!

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2019

Kosanović: Ovakva vrsta napada ostaviće na njega trag, jer je on mnogo nežan i osetljiv - kaže trener Napretka PRVO nisam mogao da verujem da se to uopšte desilo, a onda kada sam čuo ko je u pitanju, nisam mogao da verujem, jer Ibra i Baha, pogotovo Ibra, to jedno čisto...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.