Huligani napali dvojicu tamnoputih fudbalera Napretka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani napali dvojicu tamnoputih fudbalera Napretka

Fudbalere Napretka iz Kruševca Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa napala je grupa huligana iz tog grada, prenose mediji.

Do napada je došlo sinoć u Pionirskom parku kada je nekoliko mladića prvo verbalno, a potom i fizički nasrnulo na tamnopute fudbalere i naneli im povrede.

Policija u Kruševcu intenzivno radi na identifikaciji huligana.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Napadnuti tamnoputi fudbaleri Napretka, policija traga za počiniocima

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2019

Fudbalere Napretka iz Kruševca, Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa, napala je grupa huligana iz tog grada...Do napada je došlo sinoć u Pionirskom parku kada je nekoliko mladića prvo verbalno, a potom i fizički nasrnulo na tamnopute fudbalere i naneli im povrede...Kruševačka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.