Hrvatski fudbaler nokautirao direktora kluba

Izvor: RTS, 17.Jul.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski fudbaler nokautirao direktora kluba

Direktor rumunskog prvoligaša Hermanstada Razvan Zamfir, zvani "rumunski Mođi", završio je u bolnici nakon što ga je nokautirao hrvatski fudbaler i član kluba Filip Jazvić. Klub je najavio tužbu protiv fudbalera.
Skandal se dogodio nakon što su mu u rumunskom prvoligašu Hermanstadu saopštili da ne računaju na njega, Jazvić je nokautirao sportskog direktora kluba Razvana Zamfira, objavili su lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mediji.

"Ne mogu verovati da se to dogodilo. Šokiran sam njegovim potezom. On ima ugovor, dobiće ono što je njegovo, a povređen je jer smo mu rekli da ćemo mu pomoći da nađe novi klub. Neko mora otpasti, imamo 30 igrača, rekao je posle incidenta Zamfir.
Predsednik kluba Iuliu Murešan najavio je tužbu protiv Jazvića.
"Neverovatno. U klubu smo odlučili da neki igrači nisu u planovima za ovu sezonu, a među njima je bio i Jazvić. Razvan Zamfir je to saopštio igraču, a on ga je počeo vređati i onda ga je snažno udario. Ljudi poput njega nemaju šta da traže u fudbalu. Za nas je Jazvić prošlost. Protiv njega ćemo pokrenuti tužbu", rekao je Murešan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler iz Bugojna pretukao direktora rumunskog kluba

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2019

Direktor rumunskog prvoligaša Hermanstadta Razvan Zamfir završio je u bolnici nakon što ga je pretukao Filip Jazvić (28), hrvatski fudbaler i član Hermanstadta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hrvat nokautirao direktora kluba!

Izvor: B92, 17.Jul.2019

Fudbaler rumunskog Hermanstada Filip Jazvić je fizički napao direktora kluba Razvana Zamfira, preneli su rumunski mediji...Hrvatski internacionalac je nokautirao funkcionera kluba, pošto mu je uprava poručila da je slobodan u pronalaženju nove sredine..."Šokiran sam. Dobiće ono što je zaradio,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.