Hrvatska slavila u Danskoj, remi Austrije i Francuske

Izvor: Beta, 10.Jun.2022, 23:01

Hrvatska slavila u Danskoj, remi Austrije i Francuske

Fudbaleri Hrvatske pobedili su večeras u gostima Dansku sa 1:0, u meču trećeg kola Grupe 1 Divizije A Lige nacija.Strelac pobedonosnog gola za Hrvatsku bio je Mario Pašalić u 69. minutu.U istoj grupi, Austrija i Francuska su u Beču odigrale nerešeno 1:1.Povela je Austrija golom Andreasa Vejmana u 37. minutu, da bi Francuska stigla do izjednačenja u 83. minutu golom Kilijana Mbapea.Danska je prva u grupi sa četiri boda, Austrija i Hrvatska su na drugoj i trećoj poziciji sa po četiri poena, dok je Francuska na poslednjem, četvrtom mestu sa dva boda.U sledećem kolu, Hrvatska će gostovati Francuskoj, dok će Danska dočekati Austriju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATI ŠOKIRALI DANCE: Francuzi iščupali bod u Austriji

Izvor: Kurir, 10.Jun.2022

Fudbaleri Hrvatske pobedili su večeras u gostima Dansku sa 1:0, u meču trećeg kola Grupe 1 Divizije A Lige nacija.

Nastavak na Kurir...

LIGA NACIJA: Francuzi se provukli u Beču, Pašalić vratio Hrvate u život

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2022

Svetski prvaci u krizi...Aktuelni svetski prvak reprezentacija Francuske ni posle treće utakmice u Ligi nacija ne zna za trijumf. Trikolori su se ovog puta opekli na stadionu Ernst Hapel gde su remiziral sa selekcijom Austrije - 1:1...Austrijanci su stigli u vođstvo preko Andreasa Vajmana u 37. minutu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.