Hrvatska će imati fudbalera na nivou Nejmara i Azara?

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska će imati fudbalera na nivou Nejmara i Azara?

Mladi fudbaler veruje da može da bude jedan od najboljih na svetu.

Stigao je Marko Pjaca leta 2016. godine u Juventus iz zagrebačkog Dinama, kao igrač sa velikim potencijalom.

Ipak, povrede su ga sprečile da se nametne za mesto u Torinu, bio je minule sezone na pozajmici u Šalkeu, od ovog leta je na pozajmici u Fiorentini, imaće ekipa iz Firence i mogućnost da ga narednog leta za 20 miliona evra otkupi od "Bjankonera".

Upisao je ove sezone osam nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Seriji A, četiri puta je bio starter, a postigao je jedan gol, ima i jednu asistenciju uz svoje ime.

Deluje da je Firenca najbolja sredina za njegov razvoj, a sam fudbaler veruje da su ga povrede dosta usporile i da će ukoliko ih u budućnosti zaobiđe biti jedan od najboljih na svetu.

"Prestao sam da napredujem zbog povrede, ali ako budem igrao u kontinuitetu, povratiću samopouzdanje.

Sa samopouzdanjem, mogu da se vratim svojim starim potezima i budem ono što sam ranije bio. Potrebno mi je samo da izađem na teren i igram.

Cilj mi je da budem jedan od najboljih na svetu u svojoj ulozi. U ovom trenutku najbolji su Nejmar i Azar, ali verujem da mogu da budem na vrhu sa njima, ukoliko budem izbegao povrede
", izjavio je Pjaca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niksi otpustili Nou i napunili mu džepove

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018

Francuski košarkaš je sada slobodan u izboru nove sredine...Žoakim Noa više nije član Njujork Niksa...Stigao je Francuz u "Veliku jabuku" 2016. godine, ali je zbog povreda odigrao samo 53 meča za Nikse...Minule sezone je upisao svega sedam nastupa, pa je uprava odlučila da se svojevremeno jednom...

Nastavak na Sportske.net...

Juve ponovo pazari na Apeninima, Alegri bacio oko na defanzivca?

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 12:10

Šta "Bjankoneri" žele u Italiji, oni to i dobiju. Uglavnom...Juventus uvek traži najbolje iz Italije, a ovoga puta su nešto pronašli u Đenovi..."Bjankoneri" žele da vide fudbalera Sampdorije Joakima Andersena u svojim redovima, piše poslovično dobro obavešteni Tutosport...U pitanju je defanzivac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.