Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 15:19

Hrvatska: Popravni za Rijeku protiv “fenjeraša"

Tim sa Rujevice favorit na svom terenu protiv vicešampiona Lokomotive koji je u seriji od pet poraza u HNL-u

Gorica posrće, Hajduk je prekinuo seriju dobrih rezultata porazom na Poljudu od Osijeka (0:1) u petak, a Rijeka je sve bliže trećoj poziciji i izlasku u Evropu. Tim sa Rujevice je u seriji od četiri pobede u prvenstvu, ali je protekle nedelje poražen u Puli od Istre sa 3:2 u polufinalu Kupa Hrvatske, pa neće braniti trofej u ovom takmičenju.

Riječani su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << favoriti u današnjem (19.05) meču protiv Lokomotiva koja je u seriji od pet poraza i koja je zakucana na dno tabele. Od prošlosezonskog drugog mesta i igranja u kvalifikacijama za Ligu šampiona Zagrepčani su na pragu ispadanja iz elite.

19.05: (1,45) Rijeka (4,00) Lokomotiva Z. (7,00)

Trener Lokomotive Samir Toplak kaže da njegov tim ne ide s belom zastavom u Rijeku.

Elimiancije Rijeke iz Kupa Hrvatske može da bude otežavajuća, ali I olakšvajuća vest za nas. Olakšavajuća je da će naš rival da bude pod pritiskom jer im dolazi posljednjeplasirana ekipa i moraju da pobede. Otežavajuća okolnost za nas je da će Riječani sada dodatno da se mobilišu i neće biti potcenjivanja. Bitno mi je kako će moja ekipa da izgleda. Imamo strašno mnogo povreda. To je meni veći problem nego Rijeka”, rekao je Toplak, prenosi Germanijak.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Trener vicešampiona Hrvatske kaže da je poslednji trenutak da se ekipa trgne pred finiš sezone.

"Ja sam pred igrače ove nedelje postavio određeni zadatak. Idemo u Rijeku da razmišljamo kao da je ovo poslednja utakmica prvenstva i da nam od nje zavisi opstanak. Tako moramo da razmišljamo jer nam je svaka utakmica takva. Nemamo više vremena. Drugi osvajaju bodove, mi ne. Moramo da se trgnemo i shvatimo značaj svake utakmice. Idemo u Rijeku da pokušamo da dobijemo”, istakao je trener Lokomotive.

Za Rijeku neće igrati Velkovski koji ima problema s prstom na ruci, a u konkurenciji za tim se vraća Pavičić.

Ova dva tima odigrali su ove sezone tri meča, a skor je 2:1 u pobedama za Riječane. Početkom februara u poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima Rijeka je u Zagrebu pobedila sa 3:2.

HRVATSKA 1 – 29. KOLO

Petak

Varaždin - Istra 1:1 (1:0)

/Đurašek 11 - Jurić 75pen/

Gorica - Slaven Belupo 0:1 (0:1)

/Knol 38/

Hajduk - Osijek 0:1 (0:0)

/Mierez 48/

Subota

19.05: (1,45) Rijeka (4,00) Lokomotiva Z. (7,00)

Nedelja

19.05: (1,20) Dinamo Z. (5,80) Istra (13,0)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.