Hrvatice i Amerikanci gosti „Dana vaterpola“

Izvor: Blic, 16.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatice i Amerikanci gosti „Dana vaterpola“

U sklopu manifestacije „Dan vaterpola", na Banjici će danas reprezentacija Srbije igrati protiv Hrvatske (žene - 18.45 časova) i SAD (muškarci - 20.15).

- Igrači su već imali trening sa Amerikancima. „Dan vaterpola" će i ove godine biti usredsređen na decu, u prvom planu neće nam biti rezultat, već nam je cilj da ovom akcijom stvorimo pokret koji bi obezbedio budućnost našem vaterpolu - rekao je Dejan Udovičić, selektor reprezentacije.

Na značaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prestojećeg meča podsetio je predsednik VSS Velibor Sovrović.

- Akcija je nastala kao plod saradnje između Saveza i organizacije „Naša Srbija" sa trostrukim ciljem da pomognemo ugroženoj deci sa Kosova, da omogućimo svim mališanima da na delu vide svoje heroje i započnemo sezonu na najbolji način - kazao je Sovrović.

Srpski delfini će se posle sparinga sa Amerikancima uputiti u Pirej, gde će u okviru Samaricidis kupa ponovo odmeriti snage sa istim rivalom, ali i sa Crnom Gorom i Grčkom.

Dame će sa Hrvaticama igrati u uvertiri, a selektor Zoran Kontić očekuje dobro izdanje naše reprezentacije.

- Imaćemo proveru do sada urađenog i potrudićemo se da se domaćoj publici prikažemo u što boljem svetlu - kazao je Kontić.

Za četu selektora Udovičića neće nastupiti zbog povreda Vujasinović, Udovičić i Prlainović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dan vaterpola na Banjici

Izvor: B92, 16.Feb.2008

..U subotu na Banjici se održava manifestacija "Dan vaterpola" u okviru koga će se igrati utakmice vaterpolistkinja Srbije i Hrvatske (18.45), odnosno vaterpolisa Srbije i Sjedinjenih Američkih Država (20.15)..."Dan vaterpola i ovoga puta će biti posvećen deci i u prvom planu nam nije rezultat,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.