Hrvati likuju: Dajte nam Srbiju u osmini finala, to je sada C selekcija

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati likuju: Dajte nam Srbiju u osmini finala, to je sada "C" selekcija

Hrvati nikada nisu pobedili Srbiju na velikim takmičenjima. Posle pet poraza, "kockasti" se oštre i smatraju da bi na ovom EP, koje počinje u četvrtak, tradicija mogla da bude srušena.

Hrvatski portal "Index.hr", našu reprezentaciju vide kao poželjnog protivnika u osmini finala.

- Jaka Srbija bila bi jedan od favorita za zlato na Evrobasketu, a u ovakvom sastavu čini se kao poželjan protivnik u osmini finala, gde se njena grupa u kojoj je s Velikom Britanijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rusijom, Letonijom, Belgijom i domaćinom Turskom ukršta s onom u kojoj je Hrvatska (u grupi su joj Španija, Češka, Crna Gora, Rumunija, Mađarska). S obzirom da grupu prolazi čak četiri od šest reprezentacija, plasman u nokaut fazu joj ne bi smeo biti problem čak ni s ovom "c" ekipom. Ali, veliko je pitanje šta može dalje - piše ovaj medij.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević imao je mnog problema sa povredama "orlova". Redom su otpadali: Nemanja Bjelica, Marko Simonovića, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, a tri dana pred EP zbog povreda su otpali i Nikola Kalinić i Nemanja Nedović. Ako se tom dodao i neigranje Nikola Jokića, jasno je da su "orlovi" desetkovani, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati likuju: Dajte nam Srbiju u osmini finala, to je sada "C" selekcija

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017

Hrvati nikada nisu pobedili Srbiju na vleikim takmičenjima. Posle pet poraza, "kockasti" se oštre i smantraju da bi na EP tradicija mogla da bude srušena...Hrvatski portal "Index.hr", našu reprezentaciju vide kao poželjnog protivnika u osmini finala...- Jaka Srbija bila bi jedan od favorita za zlato...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.