Hrabri četvrtoligaš posustao – Bajer u finalu posle 11 godina

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 23:42

Hrabri četvrtoligaš posustao – Bajer u finalu posle 11 godina

Fudbaleri Bajer Leverkuzena su rezultatom 3:0 pobedili Sarbriken i plasirali se u finale Kupa Nemačke.

Fudbaleri Sabrikena su prvi četvrtoligaš u istoriji koji je uspeo da dogura do polufinalnog meča u Kupu i da su kojim slučajem slavili napravili bi senzacionalan uspeh.

Ipak, Bajer je bio veliki favorit u ovom susretu i to breme favorita su izneli veoma dobro i ubedljivom pobedom došli do finala kupa posle 11 godina.

Dijabi je već u 11. minutu zatresao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežu Zabrikena i već je tada bilo jasno da će se teško vratiti u meč, a samo osam minuta kasnije stigao je novi gol i strelac je bio Alario.

Pošto se sa tim rezultatom na poluvreme otišlo, Karim Belarabi je u 58. minutu postigao i treći gol i postavio konačan rezultat u ovoj utakmici.

Bajer će u finalu igrati sa boljim iz duela Bajern Minhen – Ajntraht Frankfurt (sreda, 20.45).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.