Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 20:46

Hofenhajm bez treninga na Marakani, u Beogradu kraće od 24 časa

Isto bilo i u Liberecu

Protutnjaće Hofenhajm kroz Beograd. Da li će i u rezultatskom smislu, to će zavisiti od Crvene zvezde, ali ekspedicija nemačkog kluba će se u gotovo najkraćoj mogućoj meri zadržati u srpskoj prestonici.

Isti recept Hof je primenio i u Češkoj prošle nedelje kada je igrao sa Liberecom. Ekipa nije, kao što je običaj, došla dan ranije u grad i trenirala na terenu na kojem će igrati utakmicu. Neće to Plavi uraditi ni u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << travu Marakane osetiće tek u četvrtak uveče kada zaigraju utakmicu.

S obzirom na to da je Hofenhajm već obezbedio plasman u prolećnu fazu Lige Evrope, onda je procena stručnog štaba da je bolje i sredu iskoristiti za trening na dobro poznatim terenima svog sportskog centra, a drugi razlog je još veći – korona.

Srbija je u problemima zbog novog talasa virusa, pa su Nemci procenili da im je najbezbednije da se u Beogradu zadrže tek onoliko koliko moraju. Doći će u četvrtak ujutru čarter letom, a vratiće se odmah po završetku utakmice.

Kako piše Kiker, igraće Hofenhajm na pobedu i protiv Crvene zvezde na Marakani, iako je obezbedio prolaz. A, razlog je, pored ostalog, novac. Pobednik grupe dobija bonus od 1.000.000 evra, a sama pobeda donosi 600.000. Tako da bi trijumf, koliko god Hof bio bogat klub, doneo sasvim pristojan novac.

Ali, ima i Zvezda i te kako dovoljno razloga da se bori za tri boda.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Hofenhajm po oprobanom receptu, bez treninga na Marakani pred Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020

Isto su Nemci uradili i protiv Slovana u Liberecu...Crvena zvezda će u okviru petog kola Lige Evrope ugostiti Hofenhajm u Beogradu...Nemci će u glavni grad Srbije stići samo dan pre utakmice koja se igra u četvrtak od 18.55, a interesantno je da neće odraditi trening na stadionu Rajko Mitić...Isti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.