Hoću još da igram – deca misle da ću potpisati za Siti ili Barselonu

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 21:54

"Hoću još da igram – deca misle da ću potpisati za Siti ili Barselonu"

Endi Kerol, 32-godišnji engleski napadač, napustio je Njukasl ovog leta i sada nema klub.

Bivši engleski reprezentativac bliži se kraju karijere, ali i dalje bi da igra.

Trenutno je problem što ne može da nađe klub.

"Mislio sam da ću završiti karijeru u Njukaslu. Mislio sam da ću ostati tu još četiri, pet godina, ali to se nije desilo sa razlogom. Teško mi je što nisam igrao tamo, iako sam mogao da napravim razliku. Želim da igram koliko god >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu", kaže Kerol i nastavlja:

"Deca me guraju da nastavim, da nađem klub. Oni misle da ću potpisati za Siti ili Barselonu, ali znamo da se to neće desiti. Moja želja i strast za igrom se nisu ugasili, hoću da igram pred porodicom i da pobeđujem", rekao je Englez za "Atletik".

Kerol je 2011. godine postao najskuplji engleski igrač u istoriji, kada ga je Liverpul platio 35 miliona funti.

Nije se proslavio na "Enfildu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Endi Kerol ostao bez kluba: Deca misle da idem u Siti ili Barsu

Izvor: RTS, 18.Sep.2021, 07:37

Enleski napadač Endi Kerol, nije dogovorio novu saradnju sa Njukaslom, pa je tako postao slobodan igrač. . Nekadašnji reprezentativac Engleske, kao i nekadašnji njen najskuplji fudbaler, ima velike probleme u potrazi za novim klubom...Kerolu je istekao ugovor sa Njukaslom,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.