Hoćeš platu od pola miliona, pa da se uigravaš? Kod Tončeva to ne može!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćeš platu od pola miliona, pa da se uigravaš? Kod Tončeva to ne može!

Radnički je na najbolji način počeo novu sezonu, plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a prvi čovek kluba najavljuje dalji napredak iz godine u godinu.

Podsetimo, Radnički je u dvomeču sa Gzirom sa Malte slavio sa 4:0 u Nišu, a onda i 1:0 sinoć u revanšu, pa ćemo ekipu Nenada Lalatovića gledati i u borbi sa Makabijem iz Tel Aviva, koji sa klupe predvodi Vlada Ivić, a na golu je Predrag Rajković.

Primarni cilj u Evropi je ostvaren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve preko toga bio bi fenomenalan uspeh, a prvi čovek kluba Ivica Tončev je svestan da je pred klubom iz Niša veliki, dugogodišnji rad, kako bi se dalje napredovalo, možda i do titule u Srbiji.

U intervjuu za ''Kurir'' on ne krije da mu je velika želja da Radnički prekine višedecenijsku dominaciju Zvezde i Partizana. S tim u vezi otkrio je i šta očekuje od igrača koji dođu u Radnički.

"Veliki sam protivnik toga, uvek se zalažem protiv toga. Fudbal u Srbiji nikad neće biti jak i dalje će biti prazni stadioni sve dok titula ne izađe van Beograda. Nije realno da daš milion evra fudbaleru, a da je budžet godišnji Radničkog toliki.







Videli smo sad u kvalifikacijama da tim nije baš takav kakvim se predstavlja u javnosti. Ne možete da date fudbaleru platu od pola miliona, pa da kažete da mu treba vremena da se uigra. Kad će da se uigra? Kad se uigra onda istegao ligament, pa treba da zaleči.







Ja kad dovedem fudbalera, mora odmah da igra i da na prvoj utakmci pokaže da je bolji od mojih fudbalera. Nema izgovora samo borba na terenu", zaključio je Tončev.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.