Hoće li Venger danas stići besan u Beograd, ili je u pitanju nesporazum?!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Venger danas stići besan u Beograd, ili je u pitanju nesporazum?!

Šta se desilo na treningu, dve su verzije...

Kada su kamere bile uključene, a dozvoljeno je snimiti samo jedan segment, Sančez se jedini nije pozdravio sa Vengerom pre početka treninga.

Na snimku je izgledalo kao da mu trener kaže "Sa tobom sa završio", što je odmah diglo veliku buru, ako se zna da Čileanac odbija da produži ugovor sa klubom.

Ali, postoji i druga verzija, da je Venger već video Sančeza i prethodno ga ohrabrio pred trening.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Engleski mediji se bave ovim pitanjem, bivši igrač "Tobdžija" Kion, kaže da nije siguran, da istinu znaju Venger i Sančez, ali mu je čudno da se nisu pozdravili.

"Možda nije video, možda je zaboravio, ali on svakoga pogleda u oči kako bi ocenio da li je spreman i voljan za trening. Sančez je samo prošao", ne znam šta se desilo, kaže Kion.

Atmosfera u klubu nije dobra, Ozil je na izlaznim vratima, baš kao i Sančez, a mnogo je kritika na račun pojačanja, recimo Džake koji je prošlog leta plaćen 40 miliona evra.

Venger je nezadovoljan Mustafijem, želi našeg Maksimovića kao zamenu, a još nekoliko igrača bi moglo da napusti klub, gotovo sigurno Mertesaker, pominje se čak i Dani Velbek.

Svejedno, Arsenal veruje u pobedu u Beogradu, kvalitet imaju, ali Zvezda nema šta da izgubi, samo hrabro, sigurno da "Guneri" nisu nepobedivi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.