Hoće li Barsa zaigrati u Americi? Danas su Katalonci odlučili! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Barsa zaigrati u Americi? Danas su Katalonci odlučili! (foto)

Konačno se oglasio i klub.

Mnogo se prašine podiglo oko dogovora čelnika Primere sa kompanijom iz Sjedinjenih američkih država da se neke od utakmica španskog prvenstva odigra "preko bare".

Čak je potpisan i ugovor vredan 200 miliona evra, ali ga je predsednik Fudbalskog saveza Španije poništio jer "nije u najboljem interesu španskog fudbala".

Poslednji koji su se pitali bili su sami klubovi i igrači koji su ipak uspeli da isteraju svoje jer nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bili za napornu turneju u SAD-u usred sezone.

Barselona je trebalo da odigra meč sa Đironom, ali se "Blaugrana" danas oglasila saopštenjem da neće pristati na tako nešto sve dok se sve strane ne dogovore.

Klub nema ništa protiv čitave ideje, ali samo pod uslovom da to odgovara savezu, klubovima, igračima i organizatorima.

Barça were and still are willing to play in Miami, but consider that the project will not prosper until there is an agreement between all parties involvedhttps://t.co/PWVMEPU9zz

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 10. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barselona odustala od prvenstvene utakmice u SAD

Izvor: Beta, 11.Dec.2018, 11:38

Fudbalski klub Barselona odustao je od planova da odigra prvenstvenu utakmicu sa Djironom u Majamiju zbog "nedostatka konsenzusa". Barselona i čelnici prve lige Španije žele da se utakmica odigra 26. januara u Majamiju, ali protiv tog predloga su Fudbalski savez Španije i Udruženje fudbalera. Barselona...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.