Hjuston hvata zalet, Bogdan solidan, Beli neprimetan

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hjuston hvata zalet, Bogdan solidan, Beli neprimetan

Posle nešto lošijeg starta Hjuston Rokitsi došli su do četvrte vezane pobede, na svom terenu protiv Sakramenta 132:112. Srpski tandem Sakramenta Bogdanović - Bjelica umeo je da odigra i bolje partije.

Pitanje pobednika nijednog trenutka nije se postavljalo. Samo poslednju četvrtinu Rakete nisu dobile, ali tada je već pobednik bio poznat. Definitivno Teksašani sada naliče na ekipu iz prošle sezone, a za ovakvu partiju najzaslužniji su Džejms Harden sa 34 poena i osam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << asistencija, Kris Pol sa 24 poena i devet asistencija, kao i Klint Kapela sa 23 poena i 16 skokova. Na drugoj strani igrali su i Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović. Prvi se nije proslavio i za 13 minuta postigao svega dva poena i skok. Bogdan je ušao sa klupe i za 19 minuta postigao 14 poena uz šut iz igre 6/11, 2/5 za tri poena. Hjuston je konačno došao do pozitivnog učinka 8-7, dok je Sakramento polovičan na 8-8.

Toronto je deklasirao Čikago 122:83, Juta slavila u Bostonu 98:86, dok je Filadelfija posle produžetka savladala Hornetse u gostima 122:119.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.