Hiršer osvojio zlato u alpskoj kombinaciji

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiršer osvojio zlato u alpskoj kombinaciji

Austrijski skijaš Marsel Hiršer osvojio je danas zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

U trkama u spustu i slalomu Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri. On je posle spusta bio 12. ali je uspeo da nadoknadi zaostatak i osvojio drugu olimpijsku medaju u karijeri.

Srebrnu medalju osvojio je Francuz Aleksi Pantiro sa zaostatkom od 0,23 sekunde, a bronzu je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << osvojio njegov sunarodnik Viktor Mufa Žande sa 1,02 sekunde zaostatka.

Austrijanac Marko Švarc zauzeo je četvrto mesto, a peti je bio Amerikanac Ted Ligeti.

Takmičenje u alpskoj kombinaciji još nije završeno, pa nije poznat plasman srpskih skijaša. Marko Vukićević je trenutno 25. a Marko Stevović zauzima 34. mesto.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hiršer osvojio zlato u alpskoj kombinaciji

Izvor: Beta, 13.Feb.2018

Austrijski skijaš Marsel Hiršer osvojio je danas zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.U trkama u spustu i slalomu Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri. On je posle spusta bio 12. ali je uspeo da nadoknadi...

Nastavak na Beta...

ZOI: Vukićević 25, Stevović bez plasmana

Izvor: B92, 13.Feb.2018

Srpski skijaš Marko Vukićević zauzeo je 25. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana...Vukićević je zauzeo 25. mesto rezultatom od 2:11,74 i bio je 5,22 sekunde sporiji od osvajača zlatne medalje Austrijanca Marsela Hiršera...Vukićević...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.