Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 17:49

Hezonja odbio 1.000.000 evra od Panatinaikosa, ide kod Perasovića

Veliko pojačanje stiže u Uniks...

Kako javlja Večernji.hr, a prenose brojni specijalizovani košarkaški portali, Mario Hezonja odbio je i poslednju ponudu Panatinaikosa za ostanak u Atini i od naredne sezone nosiće dres Uniksa iz Kazanja.

Navodno, grčki velikan nudio je 26-godišnjem hrvatskom asu ugovor na dve godine (oko 1.000.000 evra po sezoni), ali se ovaj odlučio za klub koji sa klupe od nedavno predvodi Velimir Perasović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Isti izvor navodi da je pored jače finansijske ponude prevagu odnela upravo činjenica što ga je u Tatarstan pozvao njegov zemljak s kojim je sarađivao u nacionalnom timu pre šest godina.

Podsetimo, Hezonja se afirmisao u Barseloni, potom je u NBA ligi igrao za Orlando, Njujork i Portland, da bi drugi deo protekle sezone odigrao u dresu Panatinaikosa. Na osam evroligaških utakmica prosečno je beležio 14,4 poena, a najbolju partiju pružio je upravo protiv svog bivšeg kluba Barselone - 21 koš, indeks 21.

Mario Hezonja potpisaće ugovor na 2+1 godinu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.