Herojski potez Gatuza: Dao otkaz i oprostio novac Milanu

Izvor: B92, 28.Maj.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herojski potez Gatuza: Dao otkaz i oprostio novac Milanu

Đenaro Gatuzo nekadašnji proslavljeni fudbaler, napustio je funkciju šefa stručnog štaba Milana i zatražio od kluba da mu ne isplati ostatak ugovora.

Đenaro Gatuzo je objavio da napušta kormilo Milana nakon što je njegov klub propustio šansu da se plasira u Ligu šampiona naredne sezone uprkos pobedi nad SPAL–om od 3:2 u poslednjem kolu Serije A.

Gatuzo je imao važeći ugovor do 2021. godine, ali kako se navodi, zatražio je klubu da mu ne isplaćuje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu po ugovoru sleduju.

"Odluka da napustim klupu Milan nije bila laka. Ne znam u kom sam tačno momentu doneo odluku da napustim klub, ali sam sa dosta emocija vodio ekipu prethodnih 18 meseci i taj period neću zaboraviti nikada pošto Milan za mene ima poseban značaj. Da li se odričem dovogodišnjeg ugovora? Da. Pošto u Milan nisam ni dolazio zbog novca", rekao je Đenaro Gatuzo.

Đenaro Gatuzo je bio trener Milana od novembra 2017. godine, kada je promovisan u šefa prvog tima posle rada u mlađim kategorijama. Milan je pod njegovom komandom zauzeo petu poziciju u Seriji A, što je bio najbolji rezultat ekipe još od sezone 2012/13.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.