Hej, imaš li 30.000.000 evra u toj torbi?

Izvor: B92, 15.Jan.2021, 19:18

"Hej, imaš li 30.000.000 evra u toj torbi?"

Portugalski fudbaler Pepe ispričao je kako je prešao iz Porta u madridski Real.

On je u "kraljevski" klub otišao 2007. godine u transferu vrednom 30.000.000 evra.

Karijeru je počeo u Maritimu, a u Portu je proveo tri sezone.

"Uff. Moj potpis za Real Madrid? Sve je išlo brzo. Mogao sam i ranije da odem, ali ne u Real, već u Deportivo. Predsednik Porta Pinto da Kosta mi je rekao ’Ne, ne, ne, ovde nećeš dugo ostati’. Agent Žorž Mendeš mi je rekao: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ’U Engleskoj postoji zainteresovan klub...’. I što sam više igra, to je više klubova bilo zainteresovano. U trećoj godini sam produžio ugovor sa Portom, onda je stigao poziv od Reala u koji sam želeo da odem, uprkos činjenici da su me mnogi odvraćali od te ideje", ispričao je Pepe.

Nije isto igrati u Real Madridu i Portu...

"Koštam 30.000.000 evra i dolazim iz portugalskog šampionata. Španska štampa je mnogo ’tvrđa’ od portugalske, garantujem. Moje potpisivanje je izgledalo ovako: napustio sam kamp Porta, kupio avionsku kartu i kad sam stigao u Madrid čekalo me je mnogo novinara. Prvo pitanje koje su mi postavili bilo je ’PHej, epe, Pepe, imaš li 30 miliona u toj torbi?’. Nisam znao šta da im kažem", prisetio se Pepe.

Pepe je Real napustio posle deset godina, igrao je za Bešiktaš dve sezone, a sada je ponovo član Porta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.