Harden sa Lima može jako za dva, može i za tri, a može i jako do samog kraja! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Harden sa Lima" može jako za dva, može i za tri, a može i jako do samog kraja! (video)

Na nešto više od minut pre kraja, nakon Radonjićevog tajm-auta, Marko Gudurić je prekinuo mini seriju 'Los Blankosa' fantastičnim zakucavanjem nakon solo prodora uz čeonu liniju.

Ostavio je Gudurić iza sebe Gustava Ajona koji je izašao na preuzimanje preuzeo, a onda završio akciju jako i do samog kraja lomljenjem obruča.



Gudurić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u uvodnim monetnima poslednje četvrtine pogodio i veoma važnu trojku, kojom je vratio prednost Zvezdi.



Nešto kasnije imao je mladi bek Zvezde i jedan odličan prodor za 'dva plus jedan'.



'Harden sa Lima' je za nešto manje od 13 minuta u igri protiv aktuelnog šampiona Evrope postigao 8 poena, uz samo jedan promašaj iz igre, uz to uhvatio dve lopte po obručima i tako dao veliki dorpinos u trećoj evroligaškoj pobedi Zvezde u ovoj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvinsi 'Kraljeubica'! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

Maik Cirbes je proglašen za igrača utakmice protiv Reala, Nemac je bio meč viner, ali je Amrikanac svojom simultankom u trećoj četvrtini vratio Zvezdu u život. Stoga je 'Pionir' Mileru klicao rečima MVP, MVP!..Kvinsi Miler je postigao 24 poena i imao 7 skokova, pogodio je pet od sedam šuteva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.