Haos u Nastasićevom Šalkeu  čuveni Bosanac se potukao sa trenerom

Izvor: B92, 24.Nov.2020, 18:13

Haos u Nastasićevom Šalkeu " čuveni Bosanac se potukao sa trenerom

Loši rezultati u ekipi Šalkea od početka sezone su na kraju kulminirali haosom unutar redova kluba iz Gelzenkirhena.

Kako prenose nemački mediji, jedna od najvećih zvezda tima, iskusni bosanskohercegovački napadač Vedad Ibišević se čak potukao sa pomoćnim trenerom ekipe, bivšem štoperom Naldom.

Sve je navodno počelo verbalnom raspravom koja se pretvorila u fizički obračun, ali su ostali igrači i članovi stručnog štaba sprečili veću eskalaciju i teže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posledice.

Osim toga, navodno su nepoštovanje prema glavnom treneru Manuelu Baumu usred utakmice sa Volfsburgom (0:2) pokazala i trojica igrača.

Nezvanično u pitanju su Amine Harit, Benjamin Stamboli i Nabil Bentaleb, a nema sumnje da svu trojicu, uz Ibiševića, očekuju drakonske kazne.

Šalke igra očajno od početka sezone, bivši šampion Bundeslige je zakucan na dno tabele sa samo tri boda iz tri remija u osam kola.

U sledećem kolu Šalke gostuje Borusiji u Menhengladbahu gde bi sve osim poraza "kraljevsko plavih" našeg Matije Nastasića predstavljalo iznenađenje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vedad Ibišević se potukao sa pomoćnim trenerom

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2020

Loši rezultati u ekipi Šalkea od početka sezone su na kraju kulminirali haosom unutar redova kluba iz Gelzenkirhena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.