Haos u Bolonji: Mihajlović uleteo na teren da smiri situaciju, prgavi Čileanac ga napao, pa su ušli u klinč (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Bolonji: Mihajlović uleteo na teren da smiri situaciju, prgavi Čileanac ga napao, pa su ušli u "klinč" (FOTO)

Na utakmici između Bolonje i Lećea viđeana je neverovatna situacija u završnici prvog poluvremena Bolonja je na gostovanju savladala Leće (3:2), ali to nije ono o čemu se priča posle utakmice. Detalj iz završnice prvog poluvremena je glavna tema u Italiji.Posle jednog faula je doošlo do sukoba između Gerija Medela i Panajotisa Tahisidisa, Siniša Mihajlović je ušao na teren i pokušao da ih razdvoji i smiri Medela koji je već imao žuti karton, ali u tome nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uspeo.PROČITAJTE JOŠ: VIDEO: Reči Siniše Mihajlovića od kojih zastaje knedla u grlu Prvavi Čileanac je burno reagovao i odgurnuo Mihajlovića i tada su ušli u "klinč". Siniša je reagovao tako što je podigao jednog igrača sa kupe i signalizirao mu da krene da se zagrevau, da bi se potom verbalni sukob srpskog trenera i čileanskog igrača nastavio sve dok sudija nije poslao igrače na pauzu.Nije poznato šta se dogodilo u svlačionici, ali je Medel ostao u igri i u drugom poluvremenu. Treba dodati i da je Siniša po ulasku na teren dobio gromoglasne aplauze od strane domaćih navijača koji su mu tako pružili podršku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Okršaj Mihajlovića i Medela

Izvor: RTS, 22.Dec.2019

Bilo je vruće na jugu Italije, gde su igrali Leće i Bolonja. Siniša Mihajlović u žustroj raspravi sa Garijem Medelom. . Bolonja je savladala Leće sa 3:2, ali je najjači utisak ostavio okršaj srpskog trenera sa svojim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.