Handanović zabrljao, ispravljeno za 15 minuta - Interu bodovi! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 23:50

Handanović zabrljao, ispravljeno za 15 minuta - Interu bodovi! (video)

Interu sva tri boda.

Nakon poraza od Bolonje i remija sa Veronom, Inter je konačno pobedio i to na domaćem terenu protiv Torina sa 3:1 (0:1).

Počelo je u 17. minutu kada je Samir Handanović baš zabrljao. Ispustio je loptu baš na nogu Andree Belotija koji ne greši za 0:1.

Inter je napadao u prvom delu igre, pokušavao da stigne do gola, ali je prvo De Fraj bio neprecizan, potom je i Sirigu odlično odbranio Martinezu, da bi šansu propustio i Ešli Jang.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, sve su naplatili u drugom poluvremenu.

Igrao se 48. minut kada je usledila dubinska lopta u kazneni prostor, Lautaro Martinez vraća povratnu glavom, a Ešli Jang uspeva da pogodi za 1:1.

Par minuta kasnije novi gol u mreži Torina, fantastična akcija Intera koja je išla preko Aleksisa Sančeza, na kraju je on i asistirao Dijegu Godinu koji glavom pogađa za 2:1.

Konačnih 3:1 postavlja Lautaro Martinez uz dosta sreće, Aleksis Sančez je ukrao loptu, krenuo ka golu Torina, dodao do Martineza koji šutira, lopta se od odbrambenog igrača gostiju odbija o zemlju i preskače Sirigua koji je već savladan.

Nisu se dali gosti tek tako, pogodili su i prečku preko Belotija, imali još jednu šansu, a mogao je i Inter dodatno da uveća prednost što se nije desilo, ostalo je 3:1.

Igrao je i naš Saša Lukić od sredine drugog poluvremena.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.