Hajduk očekuje žestoka kazna zbog ustaških pozdrava

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk očekuje žestoka kazna zbog ustaških pozdrava

Neprimereno skandiranje će skupo koštati Splićane, prenosi "Mocart sport".

 

Disciplinski sudija Hrvatske fudbalske lige je pokrenuo postupak protiv splitskog Hajduka zbog neprimerenog skandiranja navijača na utakmici 17. kola protiv Osijeka na stadionu Poljud, preneli su hrvatski mediji.

Tokom utakmice u nedelju su pristalice Hajduka više puta uzvikivali ozloglašene ustaške pozdrave "Za dom spremni", i "Ajmo, ustaše", a takvo navijanje propraćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je aplauzima sa tribina.

Internet portal index.hr navodi da je splitski klub suočen sa rigoroznom kaznom, a da je već sankcionisan novčano sa 15.000 kuna zbog upotrebe pirotehnike od strane navijačke grupe Torcida.

Utakmica između Hajduka i Osijeka završena je nerešeno 1:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hajduk očekuje žestoka kazna zbog ustaških pozdrava

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Neprimereno skandiranje će skupo koštati Splićane, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.