Hajduk je zbog nereda Torcide izgubio dva miliona evra u deset godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk je zbog nereda Torcide izgubio dva miliona evra u deset godina!

Dolijali su ruci pravde.

Hajduku je u petak odbijena žalba na kaznu zbog divljanja Torcide na utakmici protiv Dinama i potvrđeno je da će Poljud sljedeće četiri domaće utakmice u HNL-u biti zatvoren za navijače, odnosno Hajduk će kod kuće bez publike igrati do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Podsetimo, Hajdukovi navijači su na derbiju s Dinamom topovskim udarom teško povredili jednog vatrogasca, a utakmica je po ko zna koji put bila prekidana zbog bacanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baklji u teren. Osim toga, kamenom je u glavu pogođen domaći igrač "Adam Gyurcso".

To je samo jedna u neverovatnom nizu kazni koje je splitski klub platio na račun UEFA-e ili HNS-a u zadnjih deset godina. Samo prošle sezone Hajduk je HNS-u platio 975.000 kuna kazni, a u periodu od 2008. do 2018. godine Splićani su platili ukupno 7,6 miliona kazni zbog divljanja svojih navijača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.