U HUMSKOJ VRI KAO U KOŠNICI: Na meti DEFANZIVAC i dobro poznati NAPADAČ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U HUMSKOJ VRI KAO U KOŠNICI: Na meti DEFANZIVAC i dobro poznati NAPADAČ (FOTO)

Poslednji sati prelaznog roka.

Partizan u finišu letnjeg prelaznog roka koji istče u ponoć traži pojačanja u defanzivnoj liniji i na mestu centralnog napadača.

Mediji u Sloveniji pišu, da je Partizan započeo pregovore sa Olimpijom oko transfera štopera iz Kameruna Makija Banjaka. Ovu vest je potvrdio i predsednik Olimpije Milan Mandarić, ali je naglasio da je tvrd u pregovorima i da želi da izdejstvuje najbolju moguću opciju za svoj klub.

- Tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da smo u pregovorima sa Partizanom. Plasirali su se u Ligu Evrope, ono što je trebalo i mi da uradimo… Videćemo šta će biti, nadam se da će doći do napretka u pregovorima. Ja bih voleo bih da za Banjaka dobijemo 100 miliona evra, ali to nije relano.Njegova cena je oko dva miliona evra. Ali, postoji i druga mogućnost, a to je da dobijemo i procenat od naredne prodaje. On je još mlad, sigurno će napredovati -  rekao je prvi čovek Olimpije za slovenačke medije.

Mozzart sport prenosi, da bi u špic napada crno-belih mogao centarfor Radničkog iz Niša Nermin Haskić, koji je prethodne sezone u Super ligi Srbije postigao 24 pogotka i bio najbolji strelac ovog takmičenja. Ovaj transfer je navodno uslovljen odlaskom Ognjena Ožegovića u norveški Rozneborg.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi 

Issa pool vibe 💦

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 22, 2018 at 8:07am PST

Let the bikini games begin 🎉 (I filtered this until I was tanned)

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 15, 2018 at 9:43am PST

Just a girl, hanging out with her tree 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 17, 2018 at 11:47am PST

Throw back to paradise 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Apr 12, 2018 at 10:00am PDT

😎☀️ #restday #doha

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Feb 24, 2016 at 3:10am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.