HRVAT SE OGLASIO: On je ljigav borac Ovako opisao srpskog rvača koji ga je patosirao za medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 15:22

HRVAT SE OGLASIO: "On je ljigav borac" Ovako opisao srpskog rvača koji ga je patosirao za medalju

Smatra da je iskustvo presudilo.

Rvač grčko-rimskim stilom, Zurabi Datunašvili, doneo je Srbiji šestu medalju na Olimpijskim igrama, pošto je u borbi za bronzu savladao Hrvata Ivana Hukleka.

Srpski takmičar je najpre zaustavljen u osmini finala, ali je kroz repesaž došao do prilike za odličje, koju je i iskoristio. Datunašvili se takmiči u kategoriji do 87 kilograma, a ovo su treće olimpijske igre za njega, međutim na prethodna dva branio je boje rodne Gruzije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Hrvatski hrvački reprezentativac, 24-godišnji Ivan Huklek, pričao je posle borbe o detaljima.

- Presudio je moj loš ulazak u duel. Izgubio sam naivno bodove iz akcije koja mi je bila poznata i koju je on čekao i dočekao. Mislio sam da imam šansu, a na kraju me iznenadio, napravio bodove u parteru i to više nisam mogao stići - izjavio je.

Huklek je u drugoj rundi uspeo da zaradi samo jedan bod na pasivnost Datunašvilija, a kad je dobio priliku za borbu u parteru, nije uspio da podigne i baci suparnika.

- Bila je taktika zavući ruku i probati raditi bodove u parteru. Pokušao sam, ali jednostavno se protivnik dosta dobro zatvorio i nisam uspeo. On je, da tako kažem, ljigav borac i puno iskusniji od mene, on kažnjava svaku grešku protivnika, a ja sam je, nažalost, brzo napravio. Naravno da sam tužan, ali idemo dalje - zaključio je Huklek.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.