HRVAT PROVOCIRA SRBINA: Toj starleti će glava završiti u zadnjem redu tribina

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 08:29

HRVAT PROVOCIRA SRBINA: Toj starleti će glava završiti u zadnjem redu tribina

Pokušava da se probije na glavnu scenu.

Srpski MMA borac Aleksandar ilić poznat pod nadimkom Džeker je trebalo je da se 24. aprila bori na prestižnoj evropskoj organizaciji KSW protiv Tomaža Jakubieca, ipak Poljak je morao da otkaže meč zbog korone, a zakazan je duel u istom terminu sa njegovim zemljakom Adrijanom Dudekom. Zatim je Hrvat Đani Barbir samoinicijativno objavio uživo da će se boriti sa Ilićem.

Menedžeri oba borca su demantovali tu vest, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to nije sprečilo Đanija da brutalno izveđa Srbina.

A post shared by Đani Barbir (@barbir.djani)

- Što se tiče borbe protiv Ilića, mislim da je svima već jasno da su me njegov menadžer i on vešto izbjegli. Indirektno me se, od strane njegovog menadžera, išlo prikazati kao borca nedoraslog za nivo KSW-a. Činjenica je da je Ilić borac komu je karijera građena na negativnim skorovima te da je precenjen. Sve što zna je da trči po kavezu i panično baca levi kik. Susrešćemo se puno pre nego što on to misli, a svima mogu da obećam da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina - napisao je Barbir na svom instragramu.

Naravno, jasno je Hrvat želi da dobije na popularnosti i shvatio je da će posle ovoga postati poznat. naravno, moraće kad tad da se dokaže i kao borac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.