Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2017, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Šalke, ali i Valensiju

Nema odmora za klubove širom Evrope, a pored borbe za bodove slede i takmičenja u nacionalnim kupovima i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice MaxBet.

VEHEN – ŠALKE 2 (1.50)
Susret sa trećeligašem nije lagan posao pogotovo u Nemačkoj, ali su gosti u naletu i svakako da će juriti pobedu i plasman u naredno kolo Kupa.
SARAGOSA – VALENSIJA 2 (1.70)
Nema dileme da su sa novim trenerom gosti mnogo jači u ovoj sezoni i imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << aspiracije i u nacionalnom Kupu, a za ‘slepe miševe od starta treba da nastupi i Nemanja Maksimović.
INTER – SAMPDORIJA 1 (1.60)
Oba tima igraju dobro od starta sezone, a u Milanu se svakako pita domaćin, tako da će četa Lućana Spaletija pokušati da posle remija u Napulju upiše nova tri boda.
LJETUVAS – LOKOMOTIVA 2 (1.60)
Ruski klub iz Krasnodara igra dobro, a naš trener Saša Obradović želi nastavak pobedničkog niza i u Litvaniji sa rivalom koji je dobar, mada imaju probleme sa povredama.
Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 6.52.
The post HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Šalke, ali i Valensiju appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.