HOROR U ZEMLJI FUDBALA: Haos u Sao Paolu, meč prekinut, navijači pokušali da uđu na teren (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U ZEMLJI FUDBALA: Haos u Sao Paolu, meč prekinut, navijači pokušali da uđu na teren (VIDEO)

Santos i Independijente igrali u osmini finala Kopa Libertadores.

Sao Paolo, tačnije stadion Santosa, bio je poprište nereda brazilskih navijača što je dovelo do prekida meča osam minuta pre kraja između Santosa i argentinskog Independijenetea u osmini finala takmičenja Kopa Libertadores.

PAO JE NA NISKE GRANE: Bivši reprezentativac POTPISAO za trećeligaša! Igraće za 15. klub u karijeri!

TRESE SE OSTRVO! Vardi najavio ODLAZAK! (FOTO)

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Santosa su bakljama gađali klupu gostiju i pokušale da ulete na teren, zbog čega sudija iz Čilea Baskunan nije imao izbora nego da prekine meč pri nerešenom rezultatu 0:0. Policija je brzo reagovala i uspela da spreči huligane da ulete na teren, osim par pojedinaca koji su brzo uhvaćeni.

Neredi na stadionu su imali uvertiru i u gradu pošto je pre utakmice bilo nekoliko incidenata i tuča, a jedan navijač je izboden. Indepedijente je već ima skoro osigran prolazak u četvrtfinale pošto je prvi meč dobio sa 3:0.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.