HOROR: Jeziva SCENA na meču Premijer lige! Užasan SUDAR glavama, prekid trajao 20 minuta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 19:11

HOROR: Jeziva SCENA na meču Premijer lige! Užasan SUDAR glavama, prekid trajao 20 minuta (VIDEO)

Stravično.

Utakmice 23. kola Premijer lige, obeležio je stravičan incident koji se desio u meču Brentforda i Vulverhemptona.

Susret je prekinut u 21. minutu, posle stravičnog sudara glavama Rika Henrija i Matijasa Jensena saigrača domaće ekipe, a prekid je trajao više od 20 minuta.

Golman Vukova i portugalske reprezentacije Žoze Sa je ispucao loptu, a na sredini terena su se glavama sudarili igrači Brentforda Jensen i Henri. Iste sekunde su obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostala da leže nepomično na travi, dok su lekarske ekipe ekspresno ušle na teren i intervenisale.

Ni Jensen, ni Henri nisu mogli da nastave meč, glave su im bile oblivene krvlju, a posle 20-minutnog prekida meč je nastavljen.

Srećom, ni Riko ni Matijas nisu pretrpeli teže povrede, iako je trebalo mnogo vremena da im se zaustavi krv na glavama. Preporukom lekara, neposredno po ukazivanju pomoći su zamenjeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.