HOĆE LI BARSA I REAL IZVISITI ZA TITULU? Posle debakla u Granadi, Katalonci pred iskušenjem zvanim - Valensija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 12:36

HOĆE LI BARSA I REAL "IZVISITI" ZA TITULU? Posle debakla u Granadi, Katalonci pred iskušenjem zvanim - Valensija

Meč u Barseloni počinje od 21 sat.

Dueli između Barselone i Valensije su više od decenije prave fudbalske poslastice.

Barselona se opekla protiv Granade i propustila šansu da izbije na prvo mesto, ali Valensija je već pet kola bez pobede. Mada, na Mestalji je izgubila samo jedan od poslednja četiri duela sa Barsom. Dupla šansa 1X plaća se sa 2,95, dvojka skromnijih 1,40. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Valensija – Barselona.

Retko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ekipa ide otvoreno na megdan Kataloncima poput "slepih miševa", sa željom da se nadigrava i igra ofanzivan fudbal, bez obzira na nekoliko ubedljivih poraza koje su pretrpeli u godinama koje su iza nas.

Večeras je na redu još jedan duel ove dve ekipe, Valensija je u velikom rezultatskom problemu (pet mečeva bez pobede), a ni Barselona se ne može podičiti uspesima na terenu u poslednje vreme.

Katalonska četa se bori za titulu, u poslednjem kolu su propustili šansu da na kratko izbiju na prvo mesto i neočekivano su izgubili od ekipe Granade.

Barsa je trenutno treća na tabeli sa 71 bodom i ima tri boda manje od drugoplasiranog Real Madrida (74) i pet od prvoplasiranog Atletiko Madrida (76), od kojih ima utakmicu manje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.