HIT: Evo šta je uradio srpski golgeter kad je ugledao Ibrahimovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Evo šta je uradio srpski golgeter kad je ugledao Ibrahimovića (VIDEO)

Svi o tome pričaju.

Dušan Vlahović je napadač o kojem bruji Italija. Novopečeni reprezentativac Srbije pruža sjajne partije u dresu Fiorentine, a “viola” je u subotu uveče remizirala sa Milanom (1:1).

Bila je to sjajna prilika da bivši centarfor Partizana odmeri snage sa idolom Zlatanom Ibrahimovićem kojem je poništen gol u prvom poluvremenu.

Sve to za Vlahovića je bilo manje bitno, s obzirom na to da mu se ispunila dečačka želja da odmeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snage sa slavnim Šveđaninom. Fotografija uoči meča u tunelu “Artemija Frankija” je ubrzo postala hit na društvenim mrežama.

- Nađite nekoga ko će da vas gleda na isti način kao što ja gledam Zlatana – napisao je Vlahović na Tviteru.

You need to find someone to look at you in the same way that i look at Zlatan 🍼 @Ibra_official Dream pic.twitter.com/x7wJraZsC6

— vlahovicd (@vlahovicdusan9) February 23, 2020

Ibrahimović je stariji 18 godina od srspkog centarfoira, o kojem se sve više priča na Apeninskom poluostrvu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije srpske teniserke Natalije Kostić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.