HERTA SPREMA REMONT: Berlinski klub otpustio trenera i sportskog direktora

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 17:14

HERTA SPREMA REMONT: Berlinski klub otpustio trenera i sportskog direktora

Dupla smena.

Bruno Labadija nije više trener berlinske Herte. Pored njega, otkaz je dobio i sportski direktor Mihael Prec. Klub iz prestonice Nemačke na čelu sa novim vlasnikom Larsom Vindhorstom uložio je preko 400 miliona evra u stvaranje potpuno novog projekta, ali su rezultati daleko ispod očekivanja, a kap koja je prelila času je poraz od Verdera sa 4:1.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

- Herta mnogo duguje Mihaelu Precu. Skoro 25 godina je usko povezan sa našim klubom. U početku kao igrač, a sada 12 godina kao najodgovorniji čovek sportskog sektora. On je imao uticaj da se klub vrati u Bundesligu, ali posle razvoja događaja u prošloj i ovoj sezoni, doneli smo odluku da dođe do promena u budućnosti - rekao je predsednik Herte Verner Gegenbauer, a potom se osvrnuo na Labadiju koji je za trenera imenovan aprila 2020.

- Labadija i njegov stručni štab su uložili mnogo energije kako bi tim izgledao bolje. Dugujemo mu zahvalnost, ali 17 osvojenih bodova na 18 mečeva dovelo nas je u ozbiljnu situaciju. Posle pažljive analize došli smo do toga da nam je promena trenera neophodna. Naslednika ćemo imenovati narednih dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.