HAVERC DANAS NE NASTUPA ZA LEVERKUZEN: Navodni razlog je povreda, da li Bajern završava transfer?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 17:47

HAVERC DANAS NE NASTUPA ZA LEVERKUZEN: Navodni razlog je povreda, da li Bajern završava transfer?!

Najbolji igrač "farmaceuta" na tribinama.

Najbolji strelac Bajera iz Leverkuzena Kaj Haverc prijavio je povredu nepunih sat vremena pred početak derbija 30. kola protiv minhenskog Bajerna. Ova vest je iznenadila kompletnu fudbalsku javnost, ali i započela spekulacije da će fantastični Nemac upravo pojačati Bavarce.

"Farmaceuti" su na društvenim mrežama objavili da mladi napadač ima problema sa butnim mišićem, a kamera ga je u toku meča snimila  na tribinama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa prebačenom nogom preko stolice.

Ngl, Havertz has the juice pic.twitter.com/3RkavyS55i

— FGT™️ (@SSIIIIUUUUU) June 6, 2020

Za njegove usluge su zainteresovani najbogatiji klubovi širom Evrope. Spominjao se Liverpul, PSŽ, Barselona, ali opšte je poznato da Bajern zarvšava poslove van iznošenja informacija u javnost i eventualni prelazak 19 godišnjaka na Aliajnc Arenu uopšte ne bi predstavljalo iznenađenje.

Podsetimo, Haverc je ove sezone najbolji igrač Leverkuzena. Na 26 utakmica u Bundesligi postigao je 11 golova i zabeležio 5 asistencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.