HAOS U KOMŠILUKU: Legenda Hrvatske žrtva nasilja u porodici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 21:41

HAOS U KOMŠILUKU: Legenda Hrvatske žrtva nasilja u porodici!

Reagovala policija.

Drama u porodici Štimac! Naime, sin nekadašnjeg hrvatskog fudbalera, sada trenera, Igora Štimca prijavljen je za nasilje i porodici i remećenje javnog reda i mira, navode mediji u komšiluku. Da stvar bude još gora, Luka je u trenutku privođenja bio je toliko pijan da nije mogao razgovetno da kaže šta se tačno desilo.

Luka Štimac je na oca nasrnuo posle jedne svađe, počeo je Igora da udara rukama po celom telu. Situaciju je htela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smiri sestra nasilnika, ali je i nju udario mladić. U tom trenutku Luka je pokušao da preskoči ogradu terase, ali kako je bio pod uticajem alhola pao je i teško se povredio. Nakon što se otreznio u stanici i posle ukazane lekarske pomoći, otišao je u stanicu, a u petak ujutro pred Prekršajni sud u Splitu.

Igor Štimac'tan ogluna siddet https://t.co/I2BZjsls6y

— rüştü şenyüz (@rustusnyz) May 22, 2020

Podsetimo, Igor Štimac je u igračkoj karijeri nastupao za Hajduk iz Splita, Kadiz, Derbi Kaunti i Vest Hem. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 53 utakmice. Kao trener, sedeo je na klupama gorepomenutog Hajduka, Cibalije, Zadra... Od 2019. godine prvi je čovek nacionalnog tima Indije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.